| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sinem - Son Kullanma Tarihi Sinem - Son Kullanma Tarihi - Türkçe Şarkı Sözleri Son kullanma tarihi Çoktan geçti bu aşkın Pişmanlık duymak için Çok geç kaldın şaşkın Kapımı çalmak için Gönlümü almak için Gelip yalvarmak için Çok geç kaldın şaşkın Kokun var diye üzerinde Aylarca sakladığım Beyaz tişörtünü de Kesip toz bezi yaptım Resimlerini yırttım Mektuplarını yaktım Terliklerin eskidi Geçende çöpe attım Yok oldu bak herşeyin Kalmadı hiçbirşeyin Vız gelir inleyişin Geç kaldın geç kaldın Geç kaldın Geç kaldın şaşkın Geç kaldın şaşkın | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kullanma, sinem, tarihi |
Sinem - Son Kullanma Tarihi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Makyaj Malzemeleri - Ruj ve Kullanma Teknikleri | RuYa | Kadın ve Güzellik | 10 | 21-03-2009 17:07 |
| FaceBook Kullanma Klavuzu | hellboy726 | Internet/Bilgisayar Dünyası | 6 | 16-02-2009 15:02 |
| İslam'da Sağ ve Sol Eli Kullanma | asla_asla_deme | Müslümanlık/İslamiyet | 0 | 01-11-2008 16:54 |
| Sinem Kobal (Sinem Kobal Kimdir? - Sinem Kobal Hakkında) | KisukE UraharA | Sinema tr | 2 | 23-09-2008 11:32 |
| Outsourcing (Dış Kaynak Kullanma) Kavramı | Blue Blood | Ekonomi | 3 | 27-11-2007 22:10 |