| | #1 (mesaj-linki) | |
| Buse - Canlı Canlı Buse - Canlı Canlı - Türkçe Şarkı Sözleri gönul kacana kovalar derler nereye kadar askin pesindeyim aman bir yere kadar aglatama beni hic aglatma Bitti yalanlar benden gecti gecti artik gecti bitti oyunlar canli canli heycanli aslinda yeni sevdam olmazsa olmaz valla seviyorum allah`m gönul kacana kovalar derler nereye kadar askin pesindeyim aman bir yere kadar aglatama beni hic aglatma Bitti yalanlar benden gecti gecti artik gecti bitti oyunlar canli canli heycanli aslinda yeni sevdam olmazsa olmaz valla seviyorum allah`m | |
|
![]() |
| Etiketler |
| buse, canlı |
Buse - Canlı Canlı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünya Canlı Canlı Masaüstünüzde - Masaüstü Programı | we come one | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 2 Hafta Önce 22:30 |
| Canlı Yayında Zırt | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 10-11-2008 08:57 |
| Mor ve Ötesi - Canlı Yayın | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-04-2008 16:26 |
| HTV 1.0 Canlı Tv izle | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 10 | 01-04-2008 15:45 |
| Canlı Bomba - Canlı Bomba Nedir - Canlı Bomba Hakkında | BARIŞ | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 15:26 |