| | #1 (mesaj-linki) | |
| Levent Yüksel - Ya Sonra
Nedir derdin söyle diye Bir gün bana sormadın Yüzüme bakmadın Bilsen nasıl acı çektim Kendim kimse görsün istemedim Candan seven birini bekledim Sen yoktun ki, bu kara günlerde Başkası vardı gönlünde Gerçekleri gördüm yeter dedim Bu günün birde yarını var Mutluyduk belki, bu güne kadar Ya sonra, ne yaparım senden sonra Acımadan geçer yıllar Zamanla yalnızlık başlar Yola çıkar pişmanlıklar Kal, sevgini de al Gidiyorum ben, sen hoşça kal Bugünlerin yarınları var, gidiyorum ben sen hoşça kal Bilmem nasıl yaşarım ben Böyle karşılıksız severken Kopmalıyız iş işten geçmeden Alışkanlık betermiş hepsinden Korkuyorum her biten günden Bırak kalbimi sen şimdiden Anla beni sevgilim Bıraktım seni Kal, hoşçakal | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| gidiyorum ben şarkısı, levent yüksel gidiyorum ben hoşçakal şarkısı, levent yüksel hoşçakal, levent yüksel sen hoşçakal, levent yüksel ya sonra, levent yüksel ya sonra mp3, levent yüksel ya sonra sözleri, ne yaparım senden sonra, ya sonra sözler, ya sonra sözleri, |
Levent Yüksel - Ya Sonra Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Levent Yüksel (Levent Yüksel Kimdir? - Levent Yüksel Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 2 | 17-06-2008 09:55 |
| Levent Yüksel - Med Cezir | RoSSoRoSe | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-05-2008 12:00 |
| Levent Yüksel - Hakim Bey | BrookLyn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 22:25 |
| Levent Yüksel - Deryalar | BrookLyn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 22:21 |
| Levent Yüksel - Bi daha | BrookLyn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 22:19 |