| | #1 (mesaj-linki) | |
| Lise Terk - Umut bir gemi kalkar umut limanından ufkuma yelken açan bir kuş uçurdum dün avucumdan aşka kanat çırpan 2X gecenin içinde düşlere daldım artık uyanmam gerçek sandım.. bulut oldum göz yaşı döktüm ağladım (ağladım) sesizceeee er yada geç bu hüzün geçecek üzgün yüzüm gülecek er yada geç bu acım dinecek umut yenilmeyecek 2X bir gemi kalkar umut limanından ufkuma yelken açan bir kuş uçurdum dün avucumdan aşka kanat çırpan gecenin içinde düşlere daldım artık uyanmam gerçek sandım.. bulut oldum göz yaşı döktüm ağladım (ağladım) sesizceeee er yada geç bu hüzün geçecek üzgün yüzüm gülecek er yada geç bu acım dinecek umut yenilmeyecek 2X | |
|
![]() |
| Etiketler |
| lise, terk, umut |
Lise Terk - Umut Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Lise Terk - Sıkıldım | Nephthys | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 31-03-2009 03:04 |
| Lise Terk - Ölünce Sevemezsem Seni | Nephthys | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 31-03-2009 03:03 |
| Lise Terk - Geldi Geçti | Nephthys | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 31-03-2009 03:02 |
| Lise Terk - Korkuyorum | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-06-2008 10:09 |
| Lise Terk - Seni Seviyorum | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 09-05-2008 13:39 |