| | #1 (mesaj-linki) |
Yol Arkadaşları - Sebebim SensinYol Arkadasları - Sebebim Sensin bu anlamsiz baki$larin nedenini bulamadim bu tükenen sevdanin tadina hiç varamadim daglara bile yazamadim yüregime basamadim hasretinle yatamadim sebebim sensin tut ellerimden tut ne olursun tut yüregimden tut tut ellerimden tut ne olursun tut yüregimden tut daglara bile yazamadim yüregime basamadim hasretinle yatamadim sebebim sensin daglara bile yazamadim yüregime basamadim hasretinle yatamadim sebebim sensin ben seni çok sevdim yüregimden yaralandim bir sana deli oldum bir sana sevdalandim daglara bile yazamadim yüregime basamadim hasretinle yatamadim sebebim sensin daglara bile yazamadim yüregime basamadim hasretinle yatamadim sebebim sensin tut ellerimden tut ne olursun tut yüregimden tut tut ellerimden tut ne olursun tut yüregimden tut daglara bile yazamadim yüregime basamadim hasretinle yatamadim sebebim sensin daglara bile yazamadim yüregime basamadim hasretinle yatamadim sebebim sensin .... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| arkadaşları, sebebim, sensin, yol | sebebim sensin, yol arkadasi daglara yazamadim, yol arkadaslari mp3 sebebim sensin, |
Yol Arkadaşları - Sebebim Sensin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Osman Bey arkadaşları ile yaptığı toplantıda illerin yönetimini kimlere bıraktı? | volkankız | Soru-Cevap | 16 | 2 Hafta Önce 16:16 |
| Sahabeler / Peygamberimizin Arkadaşları | Blue Blood | Hz. Muhammed | 197 | 10-09-2009 22:54 |
| Seden Gürel - Sebebim Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 12-04-2009 17:41 |
| Kaptan Tsubasa ve Arkadaşları (Kaptan Tsubasa ve Arkadaşları Hakkında) | KisukE UraharA | Süper Kahramanlar | 7 | 18-03-2009 13:05 |
| Pikachu ve Arkadaşları | Demir YumruK | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 05-11-2007 14:04 |