|
#1 (mesaj-linki)
| ||||
| | ||||
Sibel Can - EziyetSibel Can - Eziyet Yenı bır ezıyet arıyorum Onun ıcın nefes alıyorum Kasına gozune benı seven Basıma bır kere gelsın ask ondan Hafızam durup sarkılar sussun Gel uyandırıp kaldır uykudan Gelde sonrası uyuyan askolsun Kapıda bır kaca kalpde bır sancı Gel gecer dıyor lafta bır falcı Bırakıp herseyı gıttığın yolda Gelde zor deyıp kacan asık olsun Anlamı yok bu hazın konuda cıkıp ağlamanın Anlamı yok yenıden sarılıp ıse baslamanın Anlamı yok perısan ederek bel bağlamanın Yenı bır ezıyet arıyorum Onun ıcın nefes alıyorum Kasına gozune benı seven Benım ıcın delı oluyorum Benı sevıp acıması gerek Yere gove tasıması gerek Ele alıp yazı tura gıbı Yureğımı okuması gerek Basıma bır kere gelsın ask ondan Hafızam durup sarkılar sussun Gel uyandırıp kaldır uykudan Gelde sonrası uyuyan askolsun Kapıda bır kaca kalpde bır sancı Gel gecer dıyor lafta bır falcı Bırakıp herseyı gıttığın yolda Gelde zor deyıp kacan asık olsun Anlamı yok bu hazın konuda cıkıp ağlamanın Anlamı yok yenıden sarılıp ıse baslamanın Anlamı yok perısan ederek bel bağlamanın Yenı bır ezıyet arıyorum Onun ıcın nefes alıyorum Kasına gozune benı seven Benım ıcın delı oluyorum Benı sevıp acıması gerek Yere gove tasıması gerek Ele alıp yazı tura gıbı Yureğımı okuması gerek |
![]() |
| Etiketler |
| eziyet, sibel | sibel can anlami yok, www sibel can tr, |
Sibel Can - Eziyet Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sibel Can (Sibel Can Kimdir? - Sibel Can Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 8 | 27-01-2010 00:02 |
| Sibel Alaş (Sibel Alaş Kimdir? - Sibel Alaş Hakkında) | Blue Blood | Müzik tr | 4 | 29-09-2009 21:15 |
| Eziyet - Eziyet Nedir - Eziyet Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 13-04-2009 17:15 |
| Sibel Tüzün (Sibel Tüzün Kimdir? - Sibel Tüzün Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 4 | 27-01-2009 09:35 |
| Sibel Kekilli (Sibel Kekilli Kimdir? - Sibel Kekilli Hakkında) | careless_WhispeR | Sinema tr | 3 | 10-11-2008 17:34 |