| | #1 (mesaj-linki) | |
| Meyra & Cemil Demirbakan - Ağladın Ya Meyra - Ağladın Ya - Türkçe Şarkı Sözleri Bu aşk çoktan yol almış Ve sen bana göresin İyi yerisin kalbimin Ben unuttum her şeyi Görmeden tam gerçeği Boşver, boşver Ağladın ya, kıyamam dönerim nedensiz Ağladın ya, inadım geçiyor bedelsiz Gözyaşınla bir acı bitiyor sonunda Ağla şimdi istiyorsan mutluluktan Bu aşk çoktan yol almış Ve sen bana göresin İyi yerisin kalbimin Ben unuttum her şeyi Görmeden tam gerçeği Boşver, boşver Ağladın ya, kıyamam dönerim nedensiz Ağladın ya, inadım geçiyor bedelsiz Gözyaşınla bir acı bitiyor sonunda Ağla şimdi istiyorsan mutluluktan Son Düzenleyen Naesse; 04-10-2009 @ 16:22. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Meyra Feat. Cemil Demirbakan - Ağladın Ya
güzel şarkı
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Meyra & Cemil Demirbakan - Ağladın Ya
çok süper bi şarkı di mi çok güzel bayıldım meyra da çok güzel yorumlamış süper cemil demirbakan'ı söylemeye gerek yok muhteşem ikili
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| ağladın, cemil, demirbakan, meyra |
| agladiginda sarki sozleri, agladiginda sarki sozu, meyra agladiginda sarki sozleri, meyra agladiginda sarki sozu, meyra agladiginda sozleri, |
Meyra & Cemil Demirbakan - Ağladın Ya Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Meyra (Meyra Kimdir? - Meyra Hakkında) | xxceexx | Müzik tr | 2 | 07-10-2009 02:03 |
| Cemil Cem (Cemil Cem Kimdir? - Cemil Cem Hakkında) | ThinkerBeLL | Sanat tr | 1 | 31-07-2009 00:27 |
| Coşkun Demirbakan (Coşkun Demirbakan Kimdir? - Coşkun Demirbakan Hakkında) | estudiantes | Spor tr | 1 | 24-07-2008 16:48 |
| Cemil - Cemil Nedir - Cemil Hakkında | MaRCeLLCaT | X-Sözlük | 0 | 19-03-2008 23:43 |
| Pınar Aylin - Ağladın mı? | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 20:21 |