| | #1 (mesaj-linki) | |
| Grup Hepsi - Maske Grup Hepsi - Maske - Şarkı Sözü Her zaman ki gibi, sözünü tutmadın Aramanı bekledim Hani sana güvenebilirdim, ama ben Yanılmanı istedim Yalancının mumu sönmeli Bu defa şansın hiç gülmedi Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor artık Kalbimde eriyip bittin Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor artık Kalbimde sönüp gittin Çok üzüldüm, maskeyi çıkardim Söylesene aklın nerede Hiç mi düşünmedin sonunu Soracağım olsun yine de Pişman oldun mu Pişman oldun mu, pişman oldun mu | |
|
![]() |
| Etiketler |
| grup hepsi, grup hepsi - maske, grup hepsi şarkı sözleri, maske, maske şarkı sözü | |
Grup Hepsi - Maske Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Maske Rüya Tabiri (Rüyada Maske Görmek) | BrookLyn | Rüya Tabirleri | 0 | 08-03-2010 13:41 |
| Grup Hepsi (Grup Hepsi Kimdir? - Grup Hepsi Hakkında) | firstlady | Müzik tr | 22 | 28-09-2009 20:11 |
| Grup Hepsi - Sır | Daisy-BT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 20-09-2009 01:32 |
| Maske - Maske Nedir - Maske Hakkında | CrasHofCinneT | X-Sözlük | 0 | 07-11-2008 03:22 |
| Maske (Maske Kimdir? - Maske Hakkında) | HayLaZ61 | Masal Kahramanları | 0 | 10-10-2007 04:57 |