Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Kıvırcık Ali - Şahit Çamlıca sözleri.#1 (link) |
| MsXTeam | Kıvırcık Ali – Şahit Çamlıca Demek gidiyorsun Ardında bir enkaz bırakarak Bakacak bir göz, söyleyecek söz bırakmadan, Demek gidiyorsun Ne gülü derdim, ne de dikeni Ne beni sevdin, ne de bu kendi Ne ele sürdün ne de avuca Ne çok sevdim seni şahit çamlıca Bu tren bizi bizden ayıracak Bu yollar seni benden koparacak Tutacak bir el, sevecek bir yürek bırakmadan Demek gidiyorsun. Ne gülü derdim, ne de dikeni Ne beni sevdin, ne de bu kendi Ne ele sürdün ne de avuca Ne çok sevdim seni şahit çamlıca Benzer Konular:
Etiketler:
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Kıvırcık Ali - Şahit Çamlıca Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kıvırcık Ali - Ne Ağlayabildim | _Yağmur_ | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 8 Nisan 2011 13:01 |
| Kıvırcık Ali | GÜLGECELER | Müzik tr | 2 | 8 Nisan 2011 12:34 |
| Kıvırcık Ali - Kerbela | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 3 Mart 2008 03:15 |
| Kıvırcık Ali - Ayrılık | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 3 Mart 2008 03:07 |
| Kıvırcık Ali - Ahuzar | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 3 Mart 2008 03:06 |