| | #2 (mesaj-linki) | |
| Bazı illerimize ve ilçelerimize ait tanıtımlar ve oralara ait fotoğraflar.. İsimlere tıklayarak inceleyebilirisniz.. Abana , Adana , Afyon, Ahlat , Akdamar , Aksaray, Alacahöyük , Alanya ve Side , Amasra, Amasya, Anamur , Ani, Ankara , Anıt Kabir , Ankarada Anadolu Medeniyetleri Müzesi , Antakya , Antakya müze , Antalya , Termessos , Perge , Artvin , Assos , Ayvalik, Ballıca Mağarası , Balıkesir , Bergama, Birecik , Bitlis , Bodrum , Boğazkale , Boyabat, Bursa , Çanakkale , Çayeli , Cappadocia - içinde özel galeriler kiliseler ve şehirler var , Çorum , Dalyan , Didyma, Divriği , Diyarbakiır , Doğubeyazit , Edirne, Efes , Erzincan , Eğirdir, Erzurum, Eskişehir , Fethiye , Gaziantep, Göreme , Harran, Hasankeyf, Ihlara, Inebolu , Isparta , Istanbul 1 , Istanbul 2, Istanbul 3, Istanbul Levent , Istanbul Yedinci Tepe , Istanbul Pera , Istanbul dolaşı , Istanbul Üsküdar , Istanbul Boğazı , Istanbul Aya Sofia, Istanbul Kariye Müzesi, Istanbul Top Kapı Saray , Istanbul Arkeoloji Müzesi, Istanbul Çinili Kösk Müzesi, Istanbul Asker ve Deniz Müzesi, Istanbul Dolmabahçe Saray , Türk ve Islam Eserleri Müzesi , Izmir , Izmit, Iznik , Kahramanmaraş , Karaman,, Kars, Ani ve Hopa ile, Kaş ve Patara , Kasaba, Kastamonu , Kayseri, Knidos, Konya , Kütahya, Malatya , Mardin, Mersin, Midyat , Milas , Miletus ve Priene , Muğla , Muş , Mustafapasha , Niğde , Niksar , Ordu, Ortahisar , Pamukkale, Hierapolis ve Aphrodisias ile , Samsun, Ş;anlıurfa , Sardis / Sart , Selşuk , Siirt , Silifke, Sinop, Sivas, Tarsus , Taşköprü ve Kale Kapı , Tekkiraz ve Akkuş , Tercan, Tire, Tokat, Trabzon, Turhal ve Zile , Uçhisar , Ünye, Urfa, Ürgüp , Üsküdar , Van , Yalvaç and Antioch Pisidian , Yazılıkaya , Zile ve Turhal | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Türkiye'nin Çeşitli Dillerde Tanıtımı TÜRKÇE TURKEY PRESENTATION ENGLISH TURKEY PRESENTATION FRENCH TURKEY PRESENTATION GERMAN TURKEY PRESENTATION ITALIAN TURKEY PRESENTATION | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| 81 İlin Tanıtım Fimleri | |
|
| | #6 (mesaj-linki) |
|
güzel bi paylaşım olmuş ama linkler ölü hata veriyo
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| belgeselleri, tanıtım, İllerimizin | illerimizin, illerimizin tanitim videolari, illerimizin tanitimi, tanitim belgeseli, turkiye tanitim belgeseli, |
İllerimizin Tanıtım Belgeselleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cash Fiesta Tanıtım | vkat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 04-02-2009 23:18 |
| 81 İlin Tanıtım Videoları / Türkiye İlleri Tanıtım Filmleri | Blue Blood | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 0 | 23-10-2008 13:56 |
| Ürün Tanıtım Videoları | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 1 | 15-10-2008 23:35 |
| İllerimizin İsim Anlamları | HayLaZ61 | Türkiye'nin İlleri | 2 | 24-08-2007 21:44 |
| İllerimizin Fihristi | kompetankedi | Türkiye'nin İlleri | 1 | 05-11-2006 16:30 |