Arama

Twitter Etkinlik ve Etkileşimler Sekmeleri Hakkında

Güncelleme: 19 Haziran 2013 Gösterim: 3.430 Cevap: 0
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012       Mesaj #1
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Etkinlik ve Etkileşimler Sekmeleri Hakkında
Etkinlik ve etkileşimler sekmeleri ne işe yarar?MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar
3SOX6


Etkinlik ve Etkileşimler sekmeleri hakkında
Etkinlik ve Etkileşimler sekmeleri Twitter'da daha fazla şey keşfetmenizi sağlayacak yeni özelliklerdir. Artık biri sizin tweetlerinizi retweetlediğinde veya favorilerine eklediğinde bunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca takip ettiğiniz kişilerin ilgisini çeken veya onlara ilham veren tweetleri de görebileceksiniz.

Etkileşimler sekmesi ne işe yarar?
Bu sekmede Twitter'da sizinle ilgili neler olup bittiğini görebilirsiniz (Twitter'ın bir önceki sürümünde bu bölümün adı @kullanıcıadı'ydı). Bağlan sayfasından Etkileşimler sekmesine tıklayın ve favorilere eklenen veya retweetlenen tweetlerinizi, sizden bahseden veya size @yanıt olarak gönderilenleri ve yeni takipçilerinizi görüntüleyin.
(Eğer sadece @yanıt ve sizden bahsedenleri görmek isterseniz Bağlan sayfasında yer alan Bahsedenler sekmesine tıklayın.)

Twitter Etkinlik ve Etkileşimler Sekmeleri Hakkında

Etkinlik sekmesi ne işe yarar?

Etkinlik sekmesi Keşfet sayfasında yer alır. En son favorilere eklenen ve retweetlenen tweetleri ve Twitter'da takip ettiğiniz kişilerin en son kimleri takip ettiklerini bir arada gösterir. Etkinlik sayesinde Twitter'ı keşfetmek, insanlarla bağlantı kurmak ve dünyanın dört bir yanında olup bitenlerden haberdar olmak her zamankinden çok daha kolay.

Twitter Etkinlik ve Etkileşimler Sekmeleri Hakkında

SSS:

@kullanıcıadı sekmesini neden değiştirdiniz? @kullanıcıadı ve Etkileşimler arasında ne farklar var?

Etkileşimler sekmesi @kullanıcıadı sekmesiyle aynı işe yarar. Etkileşimler zaman akışında favorilere eklenen veya retweetlenen tweetleriniz ve yeni takipçilerinizin yanı sıra sizden @bahseden (size yönlendirilen tweetler) tweetler de gösterilir. Artık bütün bu içeriği tek bir yerde görebilirsiniz.

'Senin tweetlerin, retweetlenmiş' bölümünü nerede görebilirim?

'Senin tweetlerin, retweetlenmiş' bölümü de artık Etkileşimler sekmesinin bir parçası. Biri sizin tweetlerinizi favorilerine eklediğinde veya retweetlediğinde ve sizden @bahseden veya size @yanıt olarak bir tweet gönderdiğinde burada görüntülenir. Retweetlenen bir tweetiniz Etkileşimler sekmesinde aşağıdaki gibi görünür.

Twitter Etkinlik ve Etkileşimler Sekmeleri Hakkında

Benim tweetlerim korumalı - insanlar benim etkinliklerimi (örneğin, bir tweeti favorilerime eklersem veya retweetlersem) görebilir mi?
Tweetleriniz korumalıysa yalnızca sizin tarafınızdan onaylanan takipçileriniz Etkinlik sekmelerinde yer alan retweet ve favorilerinizi görebilir. Fakat sizin takiple ilgili etkinliklerinizi göremezler. Benzer şekilde, yalnızca onayladığınız takipçileriniz sizi takip eden diğer kişileri ve onların sizin tweetlerinizi retweetlediklerini veya favorilerine eklediklerini görebilirler.

Bazı etkinlikler gösterilmiyor. Neden?

Çok sayıda hesabı takip eden kullanıcıların tüm takip etkinliklerini göremeyebilirsiniz. Ayrıca tweetleri korumalı kişileri takip ediyorsanız, bu kişilerin takip etkinliklerini de göremezsiniz. Retweetler, ancak takip etmekte olduğunuz iki veya daha fazla hesap tarafından retweetlendiklerinde sizin Etkinlik akışınızda belirirler.

Bu sekmeleri nasıl kaldırırım?

Etkinlik veya Etkileşimler bölümlerini kapatmanın bir yolu yoktur. Fakat yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz! #Etkinlik etiketini kullanarak bir tweet yazın ve @feedback hesabına gönderin.

Son düzenleyen _VICTORY_; 19 Haziran 2013 10:22 Sebep: Düzenlendi.

Benzer Konular

19 Aralık 2008 / Pasakli_Prenses Kimya
22 Kasım 2018 / BrookLyn Sosyal Ağlar
1 Nisan 2012 / BrookLyn Sosyal Ağlar