Arama

Twitter'da Reklam Yollayan Uygulamalar Nasıl Kaldırılır?

Güncelleme: 2 Mayıs 2014 Gösterim: 3.671 Cevap: 0
metropolfrm - avatarı
metropolfrm
Ziyaretçi
2 Mayıs 2014       Mesaj #1
metropolfrm - avatarı
Ziyaretçi
Buna benzer bir konuya daha farklı bir başlıkla daha önce değinmiştim zaten. Başlıklar farklı olsa da içerik olarak aynı konudan bahsedeceğim aslında. Daha önceki yazımda "Twitter'da Reklam Yollayan Uygulamaları Kaldırmak, Nasıl Kaldırılır? " konusuna değinmiştim bundan 9 ay önce fakat; bu yazımda buna biraz daha ayrıntılı değineceğim. Önceki yazımda yüzeysel olarak bahsetmiştim.

Sponsorlu Bağlantılar
Bu arada konu başlığında ben kısaca RT ve Fav yazdım ama RT'nin "ReTweet"; FAV'ın ise "Favoriye almak" veya "Favorilere Ekle" anlamına geldiğini biliyorsunuzdur.

Twitter'ın kendiliğinden sizin adınıza tweet atmasına, retweet veya favori yapması olayına mutlaka şahit olmuşsunuzdur bir arkadaşınızın duvarında veya kendi twitter profilinizde.
şin aslına bakarsanız Twitter hiç kimsenin adına Tweet atmaz, RT veya FAV yapmaz.

Twitter profilinizde sizin adınıza tweet paylaşan, sizin adınıza retweet yapan ve sizin adınıza başkalarının tweetlerini favorilere ekleyen, kullandığınız Twitter uygulamalarıdır. Bu uygulamaların %99'u şifrenize erişmek dışında, Twitter profiliniz ile ilgili her şey hakkında söz sahibi olabiliyorlar. Hatta bazıları daha da ileri gidip twitter mesajlaşmalarınıza kadar ulaşabiliyorlar ve DM (mesaj) yoluyla başkalarına mesaj bile atabiliyorlar.

Takipçi kasma, takipçi arttırma, retweet arttırma, favori arttırma, profiline bakanları gör ... vs. adı altındaki daha bir çok uygulama twitter hesabınızı kontrolleri altına alabiliyorlar. Bu sebeplerden dolayıdır ki Twitter'da kullandığınız uygulamalara dikkat edin. Her uygulamaya güvenmeyin. Kullandığınız uygulamaları, işiniz bittikten sonra sonradan kaldırın.

Kendiliğinden Tweet Atıp, RT ve FAV Yapan Twitter Uygulamaları Nasıl Kaldırılır?
Ayarlar --> Uygulamalar kısmına girdikten sonra her uygulamanın karşısında bulunan "Erişimi Kaldır" butonuna tıklayarak uygulamaları kaldırabilirsiniz. "Erişimi kaldır" yaptıktan sonra sayfanızı yenileyin. Uygulamaların silinmiş olduklarını göreceksiniz.
SadeceSeo.net - Seo Hakkında Herşey, Püf Noktaları, Seo Arşivi, Seo Yöntemleri

Benzer Konular

13 Nisan 2010 / sensizim5841 Soru-Cevap
10 Ağustos 2012 / Misafir Soru-Cevap
11 Kasım 2014 / trade28 Cevaplanmış