Adobe Photoshop 9 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-10-2005   #1 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Adobe Photoshop 9

>Trial<

Son Düzenleyen Blue Blood; 04-10-2007 @ 00:32.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-03-2006   #2 (mesaj-linki)
tusubasa - avatarı
photoshop cs2 lesson...

madem konumuz açılmış bilmeyenler için derslerde burada verilir sanırım...bilmeyen arkadaşlarımız konuda belki öğrene bilirler ama bence birazda karıştırsınlar programı ki öyle daha iyi oluyor şahsen ben öyle öğrendim..

çok kolay bir konu basit buz efekti!

1.Çalışmaya yeni bir dosya açarak başlayın transparan ve RGB modunda olsun.Daha sonra text tool u kullanarak istediğiniz yazıyı yazın.Text layerının üzerinde sağ tuşa basarak Rasterize type i seçin.

Daha sonra ;Edit > Fill... menusunu aşağıdaki değerlerle uygulayın.
White, Opacity: 100%,Mode: Multiply

2.Şimdi yazıyı belli belirsiz bi hale getireceğiz: Filter > Blur > Gaussian Blur...
Use: Radius: 2.0 veya daha yuksek değerler kullanabilirsiniz

3. 2 efekti arka arkaya uygulayın ; Filter > Stylize > Solarize
Image > Adjust > Auto Levels

4.Şimdi ise işin eğlenceli kısmı geldi: Filter > Stylize > Wind
Method: Wind, Direction: From the left

Bu efekti resmi 4 kere döndüreüp başa gelene kadar tekrar tekrar uygulayın. Image > Rotate Canvas > 90° CW. menusunu kullanabilirisiniz.

5.Resmimiz artık kullanılmaya hazır CTRL+U kısa yoluyla ulaşabileceğiniz hue and saturtion menusu sayesinde istediğiniz rengi ayarlayabilirsiniz. calorize kısmını işaretlerseniz resme ne oldugunu reng seçerken görebilirsiniz..
sonuç:

sizde bildiklerinizi bilmeyen arkadaşlarımıza anlatın ki onlar da bilsin ilk ben başlattım devamının gelmesini dilerim tabi ben daha ders eklicem...SAYGILAR...
Eski 11-03-2006   #3 (mesaj-linki)
tusubasa - avatarı

onun için basit dedik! bilgin varsa benim sonra yapacağım gibi sende aktarabilirsin!

1.Oldukça kolay ve etkili bir not, Çok işinize yarayacağını umuyorum.
İstediğiniz boyutta beyaz beckground lu bir dosya açın. Daha sonra Filters/Texture/Grain filtresini 100, 100, Vertical değerleri ile uygulayın.

2.Şimdi ilk rengi neon yeşili olan #60FF00 e çekiyoruz yada burdan rengi alabilirsiniz ikinci rengimiz ise siyah olmalı ve Filter > Artistic > Neon Glow uyguluyoruz. Değerler 5, 15 ve siyah

3.Son olarak Filter > Stylize > Glowing Edges. Değerler 1, 15, 1.

..SAYGILAR..

Son Düzenleyen Blue Blood; 11-03-2006 @ 15:03. Sebep: flood
Eski 02-08-2006   #4 (mesaj-linki)
luthender
Cvp: Adobe Photoshop 9.. ile montaj dersi

alıntıdır saygılarımla.....

Eski 02-08-2006   #5 (mesaj-linki)
luthender
Cvp: Adobe Photoshop 9..montaj dersine devam

Eski 14-12-2006   #6 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Cvp: Adobe Photoshop 9..

simosahin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya gerçekten de çok yararlı bir program...ama kullanmasını bilene...ben de öğrenmek istiyorum ama çok karmaşık geliyo...

http://www.msxlabs.org/forum/ucretsi...videolari.html

bu lınk ı ınceleyın

Eski 10-03-2009   #7 (mesaj-linki)
kolay - avatarı
Cvp: Adobe Photoshop 9

Bilgi paylaşımın için teşekkürler.
Eski 12-03-2009   #8 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Adobe İmage Ready (Resmin Üzerinden Işık Geçirme Efekti)

Adobe İmage Ready (Resmin Üzerinden Işık Geçirme Efekti)

İstediğiniz boyutta yeni bir belge acın ve istediğiniz yazı tipi ile bişeyler yazın.

]Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 1024x708 Boyutlarındadır

Daha sonra yeni bir layer olusturun ctrl+shift+n ile.

Gradiant tool ile sekildeki gibi aydınlatmayayı yapalım.

]Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 1024x710 Boyutlarındadır

Ve bu işlem bittikten sonra ctrl+g ile yazımıza geri donelim.Ve daha sonra resimdeki yere tıklayıp imageready i acalım.

Yazımızın ustune basılı tutup efekti yazının basına getirelim.Bu işlem bitince de resimdeki yere tıklayalım.

]Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 1024x708 Boyutlarındadır

Ve daha sonra yine resimdeki yere tıklayım ve gelen pencerede su ayarları girelim.

Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 1024x708 Boyutlarındadır

Ve daha sonra yaptıgımız calışmayı save optimezed save den gif olarak kayıt edelim.

VE SONUÇ:

ALINTIDIR
Eski 15-03-2009   #9 (mesaj-linki)
efsane42222
Cvp: Adobe Photoshop 9

çok saol birader

Eski 04-08-2009   #10 (mesaj-linki)
yardımmm

arkadaşlar bu adobe photoshop un türkçesi yok mu yaa ben bunu kullanamam gibi geliyor ama çok istiyorum photoshop kullanmayı resimlerim için yardımcı olurmusnuz?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Adobe Photoshop 9 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Photoshop Dünyası - Photoshop Resimler Blue Blood Enteresan Resimler 175 05-09-2009 09:21
Adobe Photoshop Dersleri CrasHofCinneT Internet/Bilgisayar Dünyası 59 04-11-2008 21:49
Adobe Creative Suite 4 (Adobe CS4) SeRCaX.TR Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 24-09-2008 17:54
Photoshop Harikası MaKaLeLe YouTube'dan Seçmeler 6 27-11-2007 21:11
Adobe Photoshop CS3 Beta v10.0 x 2006.12.08 clients Arşive Kaldırılan Konular 4 18-07-2007 14:20