| | #1 (mesaj-linki) | |
| Adobe Photoshop 9Son Düzenleyen Blue Blood; 04-10-2007 @ 00:32. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| photoshop cs2 lesson... madem konumuz açılmış bilmeyenler için derslerde burada verilir sanırım...bilmeyen arkadaşlarımız konuda belki öğrene bilirler ama bence birazda karıştırsınlar programı ki öyle daha iyi oluyor şahsen ben öyle öğrendim.. çok kolay bir konu basit buz efekti! 1.Çalışmaya yeni bir dosya açarak başlayın transparan ve RGB modunda olsun.Daha sonra text tool u kullanarak istediğiniz yazıyı yazın.Text layerının üzerinde sağ tuşa basarak Rasterize type i seçin. Daha sonra ;Edit > Fill... menusunu aşağıdaki değerlerle uygulayın. White, Opacity: 100%,Mode: Multiply ![]() 2.Şimdi yazıyı belli belirsiz bi hale getireceğiz: Filter > Blur > Gaussian Blur... Use: Radius: 2.0 veya daha yuksek değerler kullanabilirsiniz ![]() 3. 2 efekti arka arkaya uygulayın ; Filter > Stylize > Solarize Image > Adjust > Auto Levels ![]() 4.Şimdi ise işin eğlenceli kısmı geldi: Filter > Stylize > Wind Method: Wind, Direction: From the left Bu efekti resmi 4 kere döndüreüp başa gelene kadar tekrar tekrar uygulayın. Image > Rotate Canvas > 90° CW. menusunu kullanabilirisiniz. 5.Resmimiz artık kullanılmaya hazır CTRL+U kısa yoluyla ulaşabileceğiniz hue and saturtion menusu sayesinde istediğiniz rengi ayarlayabilirsiniz. calorize kısmını işaretlerseniz resme ne oldugunu reng seçerken görebilirsiniz..sonuç: ![]() sizde bildiklerinizi bilmeyen arkadaşlarımıza anlatın ki onlar da bilsin ilk ben başlattım devamının gelmesini dilerim tabi ben daha ders eklicem...SAYGILAR... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| onun için basit dedik! bilgin varsa benim sonra yapacağım gibi sende aktarabilirsin! 1.Oldukça kolay ve etkili bir not, Çok işinize yarayacağını umuyorum. İstediğiniz boyutta beyaz beckground lu bir dosya açın. Daha sonra Filters/Texture/Grain filtresini 100, 100, Vertical değerleri ile uygulayın. 2.Şimdi ilk rengi neon yeşili olan #60FF00 e çekiyoruz yada burdan rengi alabilirsiniz ikinci rengimiz ise siyah olmalı ve Filter > Artistic > Neon Glow uyguluyoruz. Değerler 5, 15 ve siyah 3.Son olarak Filter > Stylize > Glowing Edges. Değerler 1, 15, 1...SAYGILAR.. Son Düzenleyen Blue Blood; 11-03-2006 @ 15:03. Sebep: flood | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Adobe Photoshop 9.. ile montaj dersi
alıntıdır saygılarımla..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Adobe Photoshop 9..montaj dersine devam![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Adobe Photoshop 9..
http://www.msxlabs.org/forum/ucretsi...videolari.html bu lınk ı ınceleyın | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Adobe Photoshop 9
Bilgi paylaşımın için teşekkürler.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Adobe İmage Ready (Resmin Üzerinden Işık Geçirme Efekti)Adobe İmage Ready (Resmin Üzerinden Işık Geçirme Efekti) İstediğiniz boyutta yeni bir belge acın ve istediğiniz yazı tipi ile bişeyler yazın. ]Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 1024x708 Boyutlarındadır ![]() Daha sonra yeni bir layer olusturun ctrl+shift+n ile. Gradiant tool ile sekildeki gibi aydınlatmayayı yapalım. ]Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 1024x710 Boyutlarındadır ![]() Ve bu işlem bittikten sonra ctrl+g ile yazımıza geri donelim.Ve daha sonra resimdeki yere tıklayıp imageready i acalım. ![]() Yazımızın ustune basılı tutup efekti yazının basına getirelim.Bu işlem bitince de resimdeki yere tıklayalım. ]Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 1024x708 Boyutlarındadır ![]() Ve daha sonra yine resimdeki yere tıklayım ve gelen pencerede su ayarları girelim. ![]() Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 1024x708 Boyutlarındadır ![]() Ve daha sonra yaptıgımız calışmayı save optimezed save den gif olarak kayıt edelim. VE SONUÇ: ![]() ALINTIDIR | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Adobe Photoshop 9
çok saol birader | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| yardımmm
arkadaşlar bu adobe photoshop un türkçesi yok mu yaa ben bunu kullanamam gibi geliyor ama çok istiyorum photoshop kullanmayı resimlerim için yardımcı olurmusnuz? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Adobe Photoshop 9 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Photoshop Dünyası - Photoshop Resimler | Blue Blood | Enteresan Resimler | 175 | 05-09-2009 09:21 |
| Adobe Photoshop Dersleri | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 59 | 04-11-2008 21:49 |
| Adobe Creative Suite 4 (Adobe CS4) | SeRCaX.TR | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 24-09-2008 17:54 |
| Photoshop Harikası | MaKaLeLe | YouTube'dan Seçmeler | 6 | 27-11-2007 21:11 |
| Adobe Photoshop CS3 Beta v10.0 x 2006.12.08 | clients | Arşive Kaldırılan Konular | 4 | 18-07-2007 14:20 |