| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Norton Ghost 2003 ile Sistem Yedekleme
sağol arkadaş ama tatmin edici bilgi vermemişsin arkadaş sorusuna cevpta vermemişsin yinede sağol
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
hocam benim sistemimde üç yıldır ghost 2003 kurulu hiç bir sorun yaxamadım geçen gün yigenimin sık sık format atmasından bıktığım için onada ghost programını kuralım bu dertten kurtulsun dedim proğramı kurduktan sonra ne mümkün işlemesi imkanı yok mecburen bir sürü uğraştan sonra format atabildik ve ghostu kurmadık mecburen bir iki bu işlerden anlıyan birilerine sordum onlarda artık ghostu xp de kullanamazsın sorun çıkartıyor dediler şimdi bu dedikleri gerçekten doğrumu yoksa bizmi bir hata şaptık açıklama yaparsan sevinirim
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
emegine saglık ilkkez kullanacagım nasıl kullanıldıgını ise ilkkez yapacagım umarım olur tekrardan emegine saglık
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
teşekkür ederim hocam süpersin .............
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
serial istiyor kardes bir bakarmisin bi zahmet | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
benim bi sorum olucak mesela ben bilgisayarımı hazırladım yükledim herşeyi herşey tamam yedeğimide aldım aradan 1 ay geçti bida yedek almak isetyebilriim öncekini silcekmiyiz yoksa aynı yoldan bidamı yedek alıcaın nası yapıcas onu anlatabilirmisinziz
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Norton Ghost 2003 ile Sistem YedeklemeGeçen 1 ay içerisinde herhangi bir veriyi kaybetmediyseniz, eskisini silip yeni yedek alabilirsiniz. Eskisini silmeden de yedek alabilirsiniz ama eskisi boş yere yer kaplar (:
Programların Crack, Seriallerini Vermek Yasaktır.! Programın tam sürümünü satın almak için tıklayın Norton Ghost 14.0 Sürümü için TIKLAYIN (21.02.2009) Son Düzenleyen ahmetseydi; 21-02-2009 @ 20:12. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
2003 Diyorsun Nedense 10 cikiyor BU ne iş Böyle Ya
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| norton ghost 2003 in, norton ghost yedekleme, |
Norton Ghost 2003 ile Sistem Yedekleme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| John "Johnny" Blaze / Ghost Rider (Ghost Rider Kimdir? - Ghost Rider Hakkında) | MaKaLeLe | Süper Kahramanlar | 38 | 17-10-2009 16:24 |
| Acronis True Image Server (Sistem Yedekleme) | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 15-08-2009 21:03 |
| Norton Ghost-9 | ahmetseydi | Internet/Bilgisayar Dünyası | 5 | 17-05-2009 10:27 |
| Sistem - Sistem Nedir - Sistem Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 13-03-2008 12:43 |
| Norton GHOST 8.3 + Me Sistem + Ayrıntılı Anlatım (Virüs Belasına-Format Olayına Son) | musadilek | Arşive Kaldırılan Konular | 10 | 11-02-2007 20:07 |