Norton Ghost 2003 ile Sistem Yedekleme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-01-2008   #11 (mesaj-linki)
dmuratyuksel
Cvp: Norton Ghost 2003 ile Sistem Yedekleme

sağol arkadaş ama tatmin edici bilgi vermemişsin arkadaş sorusuna cevpta vermemişsin yinede sağol
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-02-2008   #12 (mesaj-linki)

hocam benim sistemimde üç yıldır ghost 2003 kurulu hiç bir sorun yaxamadım geçen gün yigenimin sık sık format atmasından bıktığım için onada ghost programını kuralım bu dertten kurtulsun dedim proğramı kurduktan sonra ne mümkün işlemesi imkanı yok mecburen bir sürü uğraştan sonra format atabildik ve ghostu kurmadık mecburen bir iki bu işlerden anlıyan birilerine sordum onlarda artık ghostu xp de kullanamazsın sorun çıkartıyor dediler şimdi bu dedikleri gerçekten doğrumu yoksa bizmi bir hata şaptık açıklama yaparsan sevinirim
Eski 07-05-2008   #13 (mesaj-linki)

emegine saglık ilkkez kullanacagım nasıl kullanıldıgını ise ilkkez yapacagım umarım olur tekrardan emegine saglık
Eski 25-06-2008   #14 (mesaj-linki)

teşekkür ederim hocam süpersin .............
Eski 24-07-2008   #15 (mesaj-linki)

serial istiyor kardes
bir bakarmisin bi zahmet
Eski 19-02-2009   #16 (mesaj-linki)

benim bi sorum olucak mesela ben bilgisayarımı hazırladım yükledim herşeyi herşey tamam yedeğimide aldım aradan 1 ay geçti bida yedek almak isetyebilriim öncekini silcekmiyiz yoksa aynı yoldan bidamı yedek alıcaın nası yapıcas onu anlatabilirmisinziz
Eski 21-02-2009   #17 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

faraone adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim bi sorum olucak mesela ben bilgisayarımı hazırladım yükledim herşeyi herşey tamam yedeğimide aldım aradan 1 ay geçti bida yedek almak isetyebilriim öncekini silcekmiyiz yoksa aynı yoldan bidamı yedek alıcaın nası yapıcas onu anlatabilirmisinziz

Geçen 1 ay içerisinde herhangi bir veriyi kaybetmediyseniz, eskisini silip yeni yedek alabilirsiniz. Eskisini silmeden de yedek alabilirsiniz ama eskisi boş yere yer kaplar (:

hassan27 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
serial istiyor kardes
bir bakarmisin bi zahmet
Sitemizde Yayınlanan Programların Tam Sürümünü Edinmek İçin Lütfen Resmi Web Sitelerini Ziyaret Edin.!

Programların Crack, Seriallerini Vermek Yasaktır.!

Programın tam sürümünü satın almak için tıklayın

Norton Ghost 14.0 Sürümü için TIKLAYIN (21.02.2009)

Son Düzenleyen ahmetseydi; 21-02-2009 @ 20:12. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 5 Gün Önce   #18 (mesaj-linki)

2003 Diyorsun Nedense 10 cikiyor BU ne iş Böyle Ya
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
norton ghost 2003 in, norton ghost yedekleme,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Norton Ghost 2003 ile Sistem Yedekleme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
John "Johnny" Blaze / Ghost Rider (Ghost Rider Kimdir? - Ghost Rider Hakkında) MaKaLeLe Süper Kahramanlar 38 17-10-2009 16:24
Acronis True Image Server (Sistem Yedekleme) Blue Blood Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 15-08-2009 21:03
Norton Ghost-9 ahmetseydi Internet/Bilgisayar Dünyası 5 17-05-2009 10:27
Sistem - Sistem Nedir - Sistem Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 13-03-2008 12:43
Norton GHOST 8.3 + Me Sistem + Ayrıntılı Anlatım (Virüs Belasına-Format Olayına Son) musadilek Arşive Kaldırılan Konular 10 11-02-2007 20:07