| | #1 (mesaj-linki) | |
| Internet Explorer 7 Final
Arkadaşlar buyrun internet explorerin rc surumunden sonra beklenen tam sürümü çıkmış fakat turkcesi daha mevcut değil Güle güle kullanın http://download.microsoft.com/downlo...XP-x86-enu.exe türkçesi:(lisanslı yazılımlar için) Windows XP SP2 için Windows Internet Explorer 7 türkçe Son Düzenleyen kompetankedi; 23-01-2007 @ 15:35. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows İnternet Explorer 7.0 tam surum
RC sürümünü kullanıyorum bazen kitlenme oluyordu ama alışınca çok hoş bence
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows İnternet Explorer 7.0 tam surum
yaw benim windows kopya o yüzden yükleyemiyorum napıcam ben | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows İnternet Explorer 7.0 tam surum Windows Kopya olunca yüklemiyor... Bu yüzden mecburen orjinale para vericez artık... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer 7 Final microsot ie7'si için birçok eklentinin bulunduğu bir web sitesini kullanıcıların hizmetine sunmuş durumda.firefox'un benzer öncül sayfasından esinlenip hazırlanan ie7 eklenti burdan yükleyebilirsiniz Add-Ons for Microsoft Internet Explorer | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer 7 Final İnternet explorer 7.0 Final in türkçesi çıktı. İlk post tekrar düzenlendi. (lisanslı yazılımlar için) Windows XP SP2 için Windows Internet Explorer 7 türkçe | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer 7 Final
sağol kompetankedi ben ekleyecektim ama denemeden eklemek istemedim ![]() Bundan önce ingilizce versiyonunu kullanıyordum yavaş ve birazda pcmi kasıyordu şu anda turkce versiyonunu kullanıyorum ve firefoxtan daha hızlı diyebilirim ayrıca bilgisayarımıda kasmıyor kullanılmasını kesinlikle tavsiye ediyorum | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Internet Explorer 7 Final
selam bu aksam guncelleme oldu ve laptobum kendiliginden explorer7ye yukseldi ama Ingilizce bu adresi yukledim calistirda dilinizi desteklemiyor yazdi adres yerinin altindaki file edit view tools help yazilarini nasil Turkceye cevirecegim yardimci olurmusunuz simdiden tesekkurler | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer 7 Final | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer 7 Final | |
|
![]() |
| Etiketler |
| explorer, final, internet |
Internet Explorer 7 Final Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Internet Explorer Sorunu | by_Loopus | PC/Internet Teknik Destek | 13 | 13-10-2009 09:56 |
| Internet Explorer 8 Beta 1 | ck1991 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 12 | 08-08-2009 08:31 |
| Internet Explorer 8 Beta 2 | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 16-11-2008 04:42 |
| Internet Explorer 7 RC1 | esempio | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 03-11-2006 17:07 |
| Internet Explorer 7 (Beta 3) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 20-07-2006 08:54 |