| | #1 (mesaj-linki) | |
| Zip Şifre ÇözücüSon Düzenleyen ozti; 28-03-2006 @ 23:50. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Zip Şifre Çözücü..
| |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zip Şifre Çözücü.. Program çalışıyor arkadaşlar,fakat bu tür programların mantığı bir kaç çeşittir brut force vs demek istediğim eğer siz bazı ipuçları vermezseniz yani hiç bir bilgiye sahip değilseniz şifre hakkında ihtimaller o kadar azalar yani eğer bir şifre aratıyorsanız şifrenin rakamdan yada harften,sadece rakamdan yada sadece harften,kombinasyonundan büyük veya küçük harf olduğu gibi ipuçları vermeniz gerekmektedir yani bunları vermeniz biliyor olmanız bulma ihtimalini arttırır ve süreyi baya farkedilir derece azaltır..Bu program sadece zip şifrelerini çözer ama alternatif programlar da mevcut tabi forumda da olucak tı advanced passware diye bir progam olması lazım eğer aratmayı denerseniz ondan da faydalanırsınız o program sadece zip değil rar,office program keyleri yani şifrelenmiş word,excel ve bunun gibi dosyalarında şifresini bulmaya yarar umarım faydalanırsınız kolay gelsin.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar bu programlar ve diğer zip- rar dosyaların şifre çözücüsü olduğu söylenen dosyaların çalışma sistemleri ne yazık ki biraz uğraştırıcıdır.Tecrübe konuşuyor burada Geçen gün Emuleden yüklediğim bir müzik albümü rar dosyası şifreli çıktı .Ben de harıl harıl şifre çözücü aramaya başladım ve ne buldumsa denedim.Buradaki modaratör arkadaşın belirttiği gibi sayılar mı yoksa harflerle mi oluşmuş şifre ,bilemiyoruz ve rastgele şifre bulma işlemine zorunlu oluyoruz.Programın şifrenin çözümü için verdiği bitiş süresi "bir yılı geçebilir" şeklinde oluyor.Kısacası bu tür programlarla zip ya da rar dosyalarının sizin şifrelemediklerinizi keşfetmeniz ancak bir yılda çözülebilirmiş ) Bir parça bilginiz olsun diyorum.Sabırlı olan varsa buyursun çözmeye başlasın Sevgilerimle....
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Zip Şifre Çözücü
Russian Password Crackers: fast RAR password recovery software | |||||||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
bende msn sirfe cozucusu ariyorum cunku salak gibi sifremi degistirdim ve unuttum yardimci olan arkadalara simdiden tesekkur ederim saygilar
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
şeytan warrior bu hack proogramını değiştiridinizmi benim msn saldır dılar ltf açın parola
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
metinbulmanın rar şifresi ne söyleyin yaaaa | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn sifre cozucu, rar sifre cozucu, sifre bulma, sifre cozucu, zip sifresi, |
Zip Şifre Çözücü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Şifre Kırma | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 122 | 3 Gün Önce 21:48 |
| Şifre nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 15-11-2008 20:29 |
| Msn Şifre Yardım | eMRe_eMRe_eMRe | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 03-10-2008 17:37 |
| MSN Şifre | bariton88 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 15-07-2008 19:28 |
| Şifre - Şifre Nedir - Şifre Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 09-01-2008 21:24 |