Zip Şifre Çözücü Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-10-2005   #1 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
Zip Şifre Çözücü

Bu porgram ile unutulan zip şifrelerini bulabilirsiniz..Daha çabuk bulabilmesi için şifrenin rakam veya sayı olduğunu belirtmeniz gerektedir..

Rar Şifresi :msxlabs

> Freeware <
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar turboZ.rar (286.9 KB, 7417 gösterim)

Son Düzenleyen ozti; 28-03-2006 @ 23:50.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 28-04-2006   #2 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
Cvp: Zip Şifre Çözücü..

terormusti adlı kullanıcıdan alıntı
BEN BU PROGRAMI CALIŞTIRAMIYORUM
Ekteki dosyayı bilgisayarınıza indiriniz rar'dan dosyayı msxlabs şifresini girerek çıkartıp kaydedin ve setup dosyasından kurun.Bilgisayarınızda eğer şifresini bilmediğiniz yada unuttuğunuz bir .zip uzantılı sıkıştırılmış bir dosya war ise program da üst resimde de görülen üstteki zıp fıle yazan yerden bnu zip uzantılı dosyayı gösteriniz ve eğer zıp şifresini tahmin edebiliyorsanız ordaki kutucukları işaretleyin yani şifrede sayı olduğunu biliyorsanız sayı işretlerinin yanındaki kutuyu eğer sembol içerdiğini hatırlıyorsanız sembollerin olduğu kutucuğu işaretleyin bu aynı zamanda şifre bulma işleminide hızlandırır.Daha sonra start butonuna basıp şifreyi bulmasını bekliyoruz hepsi bu kadar,kolay geLsin..
Eski 02-05-2006   #3 (mesaj-linki)
ozti - avatarı

hantal adlı kullanıcıdan alıntı
ben bu program hakkında bi şey sormak istiyorum.internetten 700 mb lık bir film indirdim.şifresini hiç bir yerde bulamadım.bu program yardımıyla onu nasıl cıkarabilirim bu program filmi cıkarmaya yeterli olurmu? yardımlarınız için şimdiden tesekkürler
Şifresini buLamadım derken,eğer indirdiğiniz film zip programı ile sıkıştırılmış we siz de eğer zip li dosyanını şifresini buLamıyorsanız bu program işinize yarayabilir..
Eski 09-06-2006   #4 (mesaj-linki)
ozti - avatarı

Program çalışıyor arkadaşlar,fakat bu tür programların mantığı bir kaç çeşittir brut force vs demek istediğim eğer siz bazı ipuçları vermezseniz yani hiç bir bilgiye sahip değilseniz şifre hakkında ihtimaller o kadar azalar yani eğer bir şifre aratıyorsanız şifrenin rakamdan yada harften,sadece rakamdan yada sadece harften,kombinasyonundan büyük veya küçük harf olduğu gibi ipuçları vermeniz gerekmektedir yani bunları vermeniz biliyor olmanız bulma ihtimalini arttırır ve süreyi baya farkedilir derece azaltır..Bu program sadece zip şifrelerini çözer ama alternatif programlar da mevcut tabi forumda da olucak tı advanced passware diye bir progam olması lazım eğer aratmayı denerseniz ondan da faydalanırsınız o program sadece zip değil rar,office program keyleri yani şifrelenmiş word,excel ve bunun gibi dosyalarında şifresini bulmaya yarar umarım faydalanırsınız kolay gelsin..
Eski 27-04-2007   #5 (mesaj-linki)
pusat5000

Arkadaşlar bu programlar ve diğer zip- rar dosyaların şifre çözücüsü olduğu söylenen dosyaların çalışma sistemleri ne yazık ki biraz uğraştırıcıdır.Tecrübe konuşuyor burada Geçen gün Emuleden yüklediğim bir müzik albümü rar dosyası şifreli çıktı .Ben de harıl harıl şifre çözücü aramaya başladım ve ne buldumsa denedim.Buradaki modaratör arkadaşın belirttiği gibi sayılar mı yoksa harflerle mi oluşmuş şifre ,bilemiyoruz ve rastgele şifre bulma işlemine zorunlu oluyoruz.Programın şifrenin çözümü için verdiği bitiş süresi "bir yılı geçebilir" şeklinde oluyor.Kısacası bu tür programlarla zip ya da rar dosyalarının sizin şifrelemediklerinizi keşfetmeniz ancak bir yılda çözülebilirmiş) Bir parça bilginiz olsun diyorum.Sabırlı olan varsa buyursun çözmeye başlasın Sevgilerimle....
Eski 13-10-2008   #6 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı
Cvp: Zip Şifre Çözücü

bogax66 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm bu program rar. uzantılı doylarda işe yarıyor mu?
STALKER89 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
rar şifre çözücüsü olan varmı
Rar şifre çözücüler...

Russian Password Crackers: fast RAR password recovery software
Eski 20-02-2009   #7 (mesaj-linki)

bende msn sirfe cozucusu ariyorum cunku salak gibi sifremi degistirdim ve unuttum yardimci olan arkadalara simdiden tesekkur ederim saygilar
Eski 06-05-2009   #8 (mesaj-linki)

şeytan warrior bu hack proogramını değiştiridinizmi benim msn saldır dılar ltf açın parola
Eski 04-10-2009   #9 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
rar şifresi bulma

metinbulmanın rar şifresi ne söyleyin yaaaa
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
msn sifre cozucu, rar sifre cozucu, sifre bulma, sifre cozucu, zip sifresi,