Windows Data Recovery (Vista uyumlu dosya kurtarma programı) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-02-2008   #1 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı

Windows data recovery software
Windows data recovery bu programları bulundurarak recover data Harddisk'inizde bulunan silinmiş verilerinizi kurtarabilirsiniz. Veri kaybettiğiniz dosya sistemleri arasından kurtarabileceğiniz dosya sistemleri bunlar ; FAT, FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 dosya sistemleri.
Microsoft tabanlı işletim sistemlerinizde kaybettiğiniz verilerinizi bu programla geri getirebilirsiniz..! Tü Microsoft ürünleri ile uyumludur.
İşletim sistemleri : Windows 98, Windows ME, Windows NT workstation, Windows NT server, Windows 2000, Windows 2003 (server edition) Windows XP ve Windows Vista.

Bu program kurulum ve kullanım aşamasında bilgisayarınıza
(işletim sisteminize ) hiçbir zarar vermez.
Programın karakteristik özellikleri :
  • Uzun dosya adlarını sınırlar ( kullanım ve hız amaçlı ).
  • Veri hataları MBR veya diğer tehlikelilere karşı tarama yapar (virus threat)
  • Programın işlem yaptığı dosya sistemleri FAT, FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, (NTFS5 --> Vista tarafından kullnılmakta.)
  • Program bu bağlantılardaki depolama aygıtlarınızdaki verilerini kurtarır. IDE/ SCSI/ ATA/ SATA bilgisayarınıza dahili veya harici olarak kullandığınız harddisk'ler.
  • Sizin erişemediğiniz bulunması zor dosyaları ve hataları bulup sizi bilgilendirir.
  • Format nedeniyle kaybolan dosyalarınıza erişmenizi sağlar.
Sistem gereksinimleri
  • Pentium-işlemci serisi ve üzeri
  • Minimum 128 MBayt RAM ( memory )
  • 20 MB boş harddisk alanı ( HDD )
  • Windows XP, 98, 2000, 2003, NT, ME, VISTA | kullanılan işletim sistemleri'nde çalışmaktadır.

Download

Program Deneme sürümüdür. !

Crack - serial vb. istemeyiniz. ( SATIN ALALIM )

Son Düzenleyen BrookLyn; 12-10-2009 @ 13:05.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
recovery programlari, veri kurtarma vista, vista dosya kurtarma, vista recovery, vista veri kurtarma programi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Data Recovery (Vista uyumlu dosya kurtarma programı) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Advanced NTFS Recovery - Veri Kurtarma Programı Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 1 Gün Önce 16:40
Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer NeutralizeR MSN Göz Kırpmaları (Winks) 43 22-09-2009 21:21
Handy Recovery - Silinen Dosyaları Kurtarma Programı Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 05-06-2008 15:09
Yeni Yahoo Messenger - Windows Vista Uyumlu hellboy726 Diğer MSN Messenger Programları 0 16-12-2007 22:35
CD/DVD Data Recovery v1.0.994 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 25-04-2007 22:20