| | #1 (mesaj-linki) | |
| Vista InspiratSon Düzenleyen virtuecat; 02-03-2008 @ 03:30. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| arkadaşlar ben koyuyorum bir kaç resim ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista Inspirat
abi not found dior lütfen yardım çok lazım
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Linkte sorun var yeniliye bilirmisiniz...
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
teş. çok yardım ettiniz | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
dosya yok burda | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
Vista Inspirat ile bilgisayarınızı Windows Vista'nın maskesini takabilirsiniz. Üstelik ücretsiz olması ayrı bir iyi özelliği.Bu program sadece bir arayüzdür. Yani birkaç dosyayı değiştirerek sistemi Windows Vista'nın görünümüne sokmaktadır. | |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
bende indirdim bunu yükledim user32.dll hatasını vermesine neden oluyor ve PC nin çalışmasına engel oluyor...Ama siz genede indirin belki sizde olmaz ![]() Ama hata sadece bişilerin açılmasında çıkıyor örneğin bazı oyunlar,hesap makinesi,bazı resimler gibi.... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
acmıyo sayfayı
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Windows Vista Inspirat Tema Herşey Vistaya Uyarlanıyor..![]() ![]() WindowsVistaInspiratTema İNDİR MASAÜSTÜ RESMİ İÇİN TIKLA ARAÇ ÇUBUKLARI - KLASÖR GÖRÜNÜM VE SİMGELER İÇİN TIKLA Kendim Kurdum ve Kullanıyorum Çok hoş bi görünümü var resimde kendi desktop'um.. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| vista inspirat, vista inspirat 3, vista inspirat tr, vista insprat, vista insprat 3, |
Vista Inspirat Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Vista Live Messenger (Vista Skin - 8.1) | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 56 | 17-01-2009 00:00 |
| Vista Kurulumu | hs0507 | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 09-09-2008 10:21 |
| Windows 1.0 & Vista | virtuecat | Komik Resimler/Karikatürler | 7 | 11-06-2008 20:22 |
| Windows Vista Hakkında | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 16 | 21-11-2007 21:46 |
| Vista Sidebar 2.2 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 14-08-2007 04:05 |