| | #1 (mesaj-linki) | |
| 3D Canvas Pro (Animasyon Programı)![]() gerçek zamanlı bir 3D animasyon ve modelleme programının yeni sürümüdür sürükle bırak yöntemiyle çeşitli projeler yapmak programın kullanınmının basıtliginden ileri gelmekte olup yaptıgınız çalısmaları VİDEO formatındada kaydedebilirsiniz yazılım ÜCRETSİZDİR sistem gereksinimleri windows2000/xp işletimcileri pentium işlemci veye eşdegeri 64mb bellek(rem) drectX 8.0 veye üzeri 16mb ekran kartı en az 800x600 ekran çözünürlügü internet explorer 5.0 ve üztü TIKIRDAT | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 3D animasyon programı teşekkrler | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 3D Canvas Pro (Animasyon Programı)
güzel program inş. dediğin gibidir sağol | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Bişey sorucam aga bu proğramda bnim aradığım özellik yani çizgi film yapma gibi bi şansımız warmı eğer bunu bana söelrsen çok ayrdım etmiş olcaksın şimdiden teşekkürler....
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
3D olduğu için indirdim walla teşekkürler | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ya ben bunu indiriyorum ama hasarlı diyor.....
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Güzel Program ...
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
SAOL
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
NASIL İNDİRİCEM 3D CANVAS'I
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
YAF ARKADASLAR NASIL DOWLAND YAPILIYOR BEN BULAMADIM
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| animasyon, canvas, pro, programı |
| 3d animasyon programi indir, 3d animasyon yapma, 3d animasyon yapma programi, animasyon programi, animasyon programlari, |
3D Canvas Pro (Animasyon Programı) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| GIF Movie Gear - GIF Animasyon Hazırlama Programı | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 1 Hafta Önce 03:39 |
| Canvas 3D Modelleme Programı | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 23-05-2009 12:35 |
| Animasyon | Blue Blood | Sanat | 1 | 17-03-2009 13:22 |
| Reallusion Effect3D Studio 1.1, /3D Animasyon Programı | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 20-12-2007 18:22 |
| Titanic Animasyon | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 2 | 25-03-2007 20:42 |