| | #1 (mesaj-linki) |
Bkk Klasör Şifreleme Programı
bkk dediğim gibi benimde kullandığım bir dosya $ifreleme programı we kullanması çok kolay sürükle bırrak yöntemi ile dosyalarınızı $ifreleyebiliyosunuz.... ![]() DOWNLOAD: RapidShare: 1-Click Webhosting Rar Şifresi : msxlabs Son Düzenleyen hellboy726; 23-04-2008 @ 11:50. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
Cvp: Bkk klasör Şifreleme Programı Alıntı:
| ||
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Bkk Klasör Şifreleme Programı Program çok basit ve küçük bir program yani sizin dediğiniz gibi makineyi (Pc) mahwedicek türden bir program değil..Sağ tıkla ve şifre aç yo,sizde olmayabilir çünki programın seçeneklerinden şifreyi açmak için sağ tuşta ne yazmasını istediğini siz kendiniz yazarak belirliyorsunuz ben öyle yazmıştım ondan şifre aç yazdım..2.olarak denetim masasına yönlendiriyor demişsiniz program eğer şifreli bir klasörü açmaya çalıştığınızda yani klasöre şifre girmeden tıkladığınızda yada şifreyi yanlış girdiğinizde yönlendirir zatan programın amacıda bu değilmi dosyalarınızı,girilmesini istemediğiniz dosyalarınızı saklamak,şifreyi girdiğinizde dosyalarınıza sorunsuz ulaşabilrsiniz.Zaten şifreli dosyaların üzerlerinde de şifreli olduklarına dair ufak semboller belirmektedir..3.olarak da ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bu programı ve onlarca kez kurup kaldırdım herhangi bir sorun çıkarmadı,şifre güvenliği yada ne kadar sağlam bir şifreleme sistemi olduğu tartışılır belki ama kullanımı ve basitliği sorunsuz.Bu yüzden kullanım hatalarını programa maletmeyin.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Bkk Klasör Şifreleme Programı Bir önceki cevapta iyice açıklamıştım bunu programın seçeneklerinden kurulum sırasında vermiş olduğunuz şifre ile girerek gereken ayarlamaları yapabilirsiniz.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Bkk Klasör Şifreleme Programı
Sağ tuşa tıkladığımda maalesef Şifre Çöz butonu bulunmuyor. Program kurulduktan sonra yedeklerimi şifreledim. Ancak daha sonra bunu çözemiyorum. Çünkü Sağ Tuşta Şifre Çöz yok. İsmini ayarlara yazmama rağmen çıkmıyor. Şifrelediğim kalasör ayarlar menüsündeki simge ile gösteriliyor. Şifreli klasör simgesini değiştirmeme rağmen bu yine değişmiyor. Şifrelenmiş klasörün üstüne gelip sağ tıkladığımda winzip veya winrar programlarındaki gibi bir kaç husus çıkıyor. Başkaca şifreyi kaldırmaya yönelik hiçbir şey yapamıyorum. Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun. Programı yıllardır kullanmama rağmen ilk defa böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Bu siteden yüklediğim bu programı. yeni versiyonunda mı hatalar oluyor bilemiyoru. İlginize teşekkür ederim.... | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Bkk Klasör Şifreleme Programı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Program ve Oyun Türkçe Yama Arşivi | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 24 | 13-06-2008 19:48 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||