Antenna Web Design Studio (Kolay Web Site Yapımı) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-11-2006   #1 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Antenna Web Design Studio (Kolay Web Site Yapımı)

Antenna programı, hiç bir HTML kodu bilmeden profosyonel web sayfaları oluşturmak için hazırlanmış bir program. Hoş görsel tasarım ve sürükle bırak tarzı yapısıyla kolay kullanım imkanı vermesinin yanı sıra, güçlü özellikler içeren başarılı sayfalar oluşturma, güçlü kalitede rollover butonlar oluşturma, degredeli butonlar hazırlama, transparan katmanlı sayfalar hazırlama ve Stil editörü ile gölge, blur, dalga gibi efektleri, geniş içerikli değişiklikleri ve uygulamaları istediğiniz zaman yapabilirsiniz. Site güncellemeleri için yayımlama hizmetini sağlayan bir FTP özelliği de barındıran program, Unicode ve bir çok dili kapsama desteği ile uluslararası farklı dillerde hazırlanan sayfalarda da kolaylık sağlamış oluyor.
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip Antenna.Web.Design.Studio.v2.7.0.130.zip (5.58 MB, 1832 gösterim)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 28-11-2006   #2 (mesaj-linki)
mavigezegenx - avatarı
Cvp: Antenna Web Design Studio (Kolay Web Site Yapımı)

merhaba teşekkürler.ben bu programı yükledim.çalıştırdığımda nele yapıcam yani ilk önce nereye basmalıyım detayı verirsen sevinirim
Eski 02-02-2007   #3 (mesaj-linki)
golgi

şey abi sana abi diorum çünbkü daha 13 yaşındaım da bana web tasarım veya animasyon yapma hakkında bi program sölersen sevinrim kötü olsun önemlki deil beni biraz geliştirsin yeter ben bu programa bi bakıyımda saol şimdiden tşk
Eski 04-02-2007   #4 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

mavigezegenx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba teşekkürler.ben bu programı yükledim.çalıştırdığımda nele yapıcam yani ilk önce nereye basmalıyım detayı verirsen sevinirim
Kurcalarsan kendin daha çabuk öğreneceksindir. Yada tasarım üzerine bi çok destek veren site var. Buralardan prof. destek alabilirsin.

golgi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
şey abi sana abi diorum çünbkü daha 13 yaşındaım da bana web tasarım veya animasyon yapma hakkında bi program sölersen sevinrim kötü olsun önemlki deil beni biraz geliştirsin yeter ben bu programa bi bakıyımda saol şimdiden tşk

Bu program haricinde. Dreamweaver ile web tasarımı Flash, Swishmax ilede hem tasarım hemde animasyon çalışmaları yapabilirsin.
Eski 07-02-2007   #5 (mesaj-linki)
texasli

html olarakmi yoksa php olarakmi kaydeddiyo ...
mysql baglantisi yapabiliyozmu ve admin panel yapma imkani varmi cok soru sordum ama öyleyse süper bi program
Eski 07-02-2007   #6 (mesaj-linki)
freemaniac

arkadaşlar programı indirdim,süper bir program ama artık hata vermeye başladı.içinde cracki olmasına rağmen neden deneme sürümüymüş gibi davranıyor program.Bi yardımcı olursanız çok sevinirim.Ha bide içinde 3 tane setup dosyası var,hepside aynı gibi.Neden 3 tane var?
Eski 28-02-2007   #7 (mesaj-linki)
rüyalaralemi

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ben birde flash programı hakkında bişeyler öğrenmek istiyorum işyeri için web sitesi hazırlıyorum fakat hareketli değil düz sayfalardan ibaret altta kayan yazı falan kullanmak istiyorum ama ne yazık ki hiçbir bilgim yok nu konuda bana yardım ederseniz sevinirim
Eski 09-05-2007   #8 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

Eğer çok amatörseniz. Hazır sitelerle başlayıp temelini öğrenmelisiniz. Örneğin mynetin hazırsitelerinden yararlanıp kafanızda temel bir fikir oluşmasını sağlayabilirsiniz. Daha sonra professyonel editör programlarla kendinzi geliştirebilirsiniz.
Eski 12-07-2007   #9 (mesaj-linki)
harbin

harika birisn vallahi ne arasam sana çıkıyor ne bulmak istesem oda sana çıkıyor yine aradım yine sana çıktı antenna süper bişey ama ingilizce bu parogramı hangi sitden öğrene bilirim yardımcı olabilirmisin.
Eski 15-07-2007   #10 (mesaj-linki)
texasli

daha önce konuya bilinsizce mesaj yazmısım verilen konuyu okumadan okusam bile direk html işte....
html basit arkadaslar benim size tavsiyem
front page edinin html yi en iyi orada ögrenirsiniz.
yada gercekten işe yarar kalıplasmış bilgiler dısına cıkan siteler var....
ama 13 yasındaki arkadasıma sesleniyim
bu piyasa karma karısıktır ayrıntıyagirmeyecem....
html >> css >> php ve mqsl
ve
grafik tasarımda kendini geliştir..
tabi okulla aram kötü bekelentim yok diyosan yyoksa hiç ugrasama bir hastalık
bu işler...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
antenna, design, kolay, site, studio, web, yapımı
antenna, antenna key, html site yapimi, kolay site yapimi, site yapimi programlari,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Antenna Web Design Studio (Kolay Web Site Yapımı) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
DJ/VJ Yazılımları Tracktor Dj Studio 2 + Virtual Dj + FL Studio vd. ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 06-05-2009 01:50
Film Yapımı Blue Blood Sinema 1 21-02-2009 02:04
Site sahibi kim? Ziyaretçi dilara Soru-Cevap 5 11-01-2009 13:01
Reçel Yapımı Blue Blood Ev Ekonomisi ve Pratik Bilgiler 0 15-10-2008 21:31
Incomedia Web Site X5 v5.0.7 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 29-11-2006 10:20