| | #1 (mesaj-linki) |
123 Flash Chat Server ![]() 123 Flash Chat Server 123 Flash Chat Server ile yüksek performanslı veritabanı sistemleri olan Postnuke, PHPBB, PHPnuke ve VBulletin'i kullanarak sohbet sunucuları oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca yazılım, Java Chat Server'ı da destekliyor. Yazılımla; hızlı, kolay bir şekilde sohbet odaları oluşturabilir ve bunları çeşitli şekillerde düzenleyebilirsiniz. Yazılımda : Ses, video sohbet modülleri, Veritabanı dosyalarına bağlantı modülü, Sohbet mesajlarında RSA algoritması, Saat bölgesi ayarları, Sohbet istemcilerinde saat bilgisi, Çevrimdışı kullanıcıları otomatik olarak atma, Özel pencerelere boyut ayarlama, Hazır mesajlar, Flash ifadeleri, Animasyonlu arka planlar, Yönetici (admin) hesabı yönetimi, Entegre konfigurasyon (5 seçenekten birini seçin), Oda panelinde (room panel) MP3 çalma listesi, Sohbet odasında ses gönderme özelliği, Resim transfer modülü (Kullanabilmek için satın almak gerekli), Arkadaş listesi modülü (buddylist) (Kullanabilmek için satın almak gerekli), Özel mesajları (PM'leri) ister mevcut tarayıcı pencerenizde, ister yeni bir pencerede açabilme, Yöneticinin sohbet penceresinde direk olarak kullanıcının IP'sini ve ülkesini kontrol etme özellikleri bulunmaktadır. Free download chat server software version 6.9.2 demo. NEW Note: The demo version of 123 Flash Chat Server Software has all the features of the full version and is fully functional. The only difference is that the demo version will cut the connection to the server every 10 minutes. 123 Flash Chat Server Software For Windows
123 Flash Chat Server Software For Linux
123 Flash Chat Server Software For Other OS
123 Flash Chat Server Software Upgrade Package
123 Flash Chat Server Software User Manual
Chat module download 123 Flash Chat modules for popular CMS or forum system
Other download 123 Flash Chat Windows EXE ClientDescription: For 123 Flash Chat server software version 6.8. With this EXE client, even those users who don't have Flash Player on their machines can enjoy 123 Flash chatting. Users can access your chat by clicking an icon on their desktop without visiting the website. For Windows Only! a) ZIP format Version: 6.9 Filesize: 6.39 MB Added On: Jan. 14, 2008 Price: Free Download: Here. b) EXE format Filesize: 3.27 MB Added On: Oct. 12, 2007 Price: $100 Download sample: Here. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: 123 Flash Chat Server selamlar bu chat sistemi icin web sitesi kurmak gerekiyormu ve o web sitesinin denetlenmesi ve ariza durumunda neler yapilacagini ogrenebilirmiyim daha dogrusu ben birkac ay once internette dolasirken 3 dk.da ucretsiz web sitenizi kurun diye bir siteye girdim kurulacak sitenin ozelliklerini tam bilmiyorum o siteden internetten anlamadigim icin kendi sitemi sonu tr.gg ile bitecek olan kurmamistim benim amacim bana herhangi bir maliyet olmaksizin bir site kurmak ve bu siteye uye olanlarda ucretsiz siteden yararlanmasi ,sitenin ozelligi hem kamerali ve sesli gorusebilmek ve hemde bire bir mesajlasmanin olacagi arkadaslik web sitesi kurmak eger site tutarsa daha sonra profesyonel bir site kurarak ucretli hale getirmek ve iki siteyi birlestirmek bu konudaki fikir ve onerileriniz lutfen lutfen adam internetten anlamadan para kazanmanin yollarini ariyor diye dusunmeyin ![]() ogunmek gibi olmasin Antalya Aksekiliyim | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: 123 Flash Chat Server bunun carcklisi yokmu elinizde flah chat 123 linux için güzel ancak 10 dk kullana biliyoruz tam kulanımı yok hep demoları var internet üzerinde | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: 123 Flash Chat Server | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: 123 Flash Chat Server
bunu sitemize nasıl kurabılırız free hostta calisiyomu ip ayarlari felan nasıl yapılıyo
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| chat kurma, chat sitesi kur, chat sitesi kurma, chat sitesi kurmak, sesli chat kur, sesli chat server, sesli chat sitesi kurma, sesli site kurma, sitene chat kur, ücretsiz chat siteleri, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||