Avira Antivir (Anti Virüs Programı) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-04-2008   #1 (mesaj-linki)
murat tecer - avatarı
Avira Antivir (Anti Virüs Programı)

AntiVir yıllardır server’larının güncellemede çıkarttığı sorunlar
yüzünden eleştirilmiş bir anti virüs Programı, önceki versiyonlarında özellikle de İnternete çevirmeli hattanbağlananlara sorun yaşattığı biliniyor. Tabii ücretsiz versiyonun, ücretli versiyona göre eksileri var temel olarak Ücretsiz versiyonda
Spyware/Adware tespiti için gerekli veri tabanı yok, e-mail hesaplarınız
için POP3 protokolünü kullanıyorsanız buradan size ulasan e-mailleri
kontrol etmiyor, güncellemede ücretli versiyona tanınmış kolaylıklar
yok ama bu özelliklere de sahip olmak istiyorum diyorsanız
ödeyeceğiniz ücret 20€.
Şimdi idirecegimiz versiyonu üçretli yazılımı olup bunu altı aylık üçretsiz olarak kullanma imkanı tanımakta.Ücretsiz anti virüs yazılımlarını küçük görme gibi bir genel alışkanlık olduğunu göz önüne aldığımızda bence Avira AntiVir premiuml
bazı ücretli Programlardan çok daha iyi bir koruma sağlıyor bunu yapılan testlerin sonuçlarından da takip etmek mümkün.AntiVir ücretsiz olarakgüvenle kullanabileceğiniz bir anti virüs yazılımı.AntiVir'in bu yeni versiyonu ile Windows'un eski günlerini hatırlatan ara yüzü tamamen değiştirilerek oldukça modern bir görünüş kazandırılmış .Eger ben altı aylık key ile uğraşamam bana devamlı güncelenen bedava yazılım isterim diyorsanız bunu da caresi yazılımın bedava versiyonu nu yükleyin
Avira nın ana sayfasından ulaşabilirsiniz.
Gelelim indirme için yapılacak işlemlere

BURADAN
link ten ulaştıgınız sayfa

ikinci aşama

son işlemler

buda kurulum sonrası yazılımın görüntüsü

güle güle kullanın
Sevgiyle kalın.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 20-05-2008   #2 (mesaj-linki)
murat tecer - avatarı
Cvp: Avira Antivir (Anti Virüs Programı)

Merhaba ,
Haklısın bende kontrol etmeden gönderdim orda her pc olması gereken casus yazılımların engellenmesi ve yok edilmesine yarayan Spybot Search (Casus Yazılımları Yok Edin) birde aviranın ayarları ile ilgili bir calışma var onadaVirüs Bulaşmış Sistemleri Kurtarma/Temizleme bu linklerden ulaşa bilirsin.

Sevgiyle kalın

İkinci sorunu gec gördüm onuda yanıtlayım.
Bu resimleri SnagIt 8 ile çektim bu yazılım masa üstünde gördüğün her şeyin.ama herşeyin resimlerini ceker,şekillendirir ve daha bircok şey yapan harika bir yazılımdır.
Bu yazılımı siteye ilave etmek isterim ama bedava sürümü olmadıgından ekliyemem.
İlla ögrenmek istiyorsan bana özel mesaj at .
Sevgiyle kalın

Son Düzenleyen murat tecer; 20-05-2008 @ 03:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 20-05-2009   #3 (mesaj-linki)
UnknowN - avatarı
İzleyin, 30 Dolar cebinizde kalsın!

Tüm dünyada en çok indirilen yazılımlar arasında olmasının yanı sıra diğer antivirüs yazılımlarını da sollayan Avira Antivir,hem ücretsiz hem de sisteminizi çok yormadan güçlü bir şekilde çalışıyor.

Para Veremiyorum Diye Üzülmeyin
Antivirüs yazılımını kaçak olarak kullanarak suç işliyorsanız veya bütçe ayıramadığınız için bilgisayarınızı virüslere karşı savunmasız bırakıyorsanız bu yazılımı mutlaka denemelisiniz.

İzleyin Öğrenin
Avira AntiVir'in kurulumundan kullanımına kadar bilmeniz gereken her şeyi eğitim videosunda anlattık. Tek yapmanız gereken şey; arkanıza yaslanmak ve videoyu izlemek.

Güvenlik için Her Şey Bu Kadar mı?
Avira Antivir, sadece virüslerden sizi koruyan bir yazılımdır. Bunun dışında, casus yazılımlardan tutun da Firewall uygulamalarına kadar birçok önemli ihtiyacınızı karşılamak için ücretli bir güvenlik paketi almanızda fayda var. Bu seçenek, AntiVir'de olduğu gibi, diğer yazılımlarda da mevcuttur.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
avira virus programi indir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Avira Antivir (Anti Virüs Programı) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery ve Anti-Virüs Programları ahmetgns MessengerDiscovery 14 2 Hafta Önce 18:46
Avira AntiVir Personal Edition ClassicPremium 7.00.04.15 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 30-09-2009 20:41
Cep Telefonları için Anti-Virüs Programı - Kaspersky Anti-Virus Mobile virtuecat Cep Telefonları (Mobil Dünya) 6 01-09-2009 22:04
Avira AntiVir Personal Edition Premium (30 günlük lisans) c0lin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 13-06-2008 21:04