Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-11-2006   #1 (mesaj-linki)
Zumruduanka
PC'nizi Vista'ya Dönüştürün-VTP 6.0 RC1

!! BURADAKİ TÜM PROGRAMLAR BİLGİSAYAR BİLGİSİ GEREKTİREN YAZILIMLARDIR.. BİLİNÇSİZCE KURMAYIN.. BİLGİSAYARINIZDA DOĞACAK HİÇBİR SORUNUN SORUMLUSU BİZLER OLMAYACAĞIZ.. !! 1.den 11'e kadar olan tüm programlar birbirlerinden bağımsız arayüz uygulamalarıdır.. bunlardan biri makinenizde yüklüyken diğerinin kaldırılmış olmasına dikkat edin MODİFİYE DESKTOPLARINIZ aşağıdaki paketlerin yanında yazan (TP) ibaresi o tema paketinin "transformation pack" yani dönüşüm paketi olduğunu gösterir. Dönüşüm paketi olan yazılımlar orjinal dosyalarının yerine geçirildikleri için daha hızlı çalışırlar, sistemi daha az yorarlar. ( kaldırıldıkları zamanda sisteme hiç bir zarar vermeden tekrar eski dosyaları yerine kopyalarlar)

1 - VISTA TRANSFORMATION PACK 6 rc1 FULL (VTP 6 rc1) (TP) BY TECHNICS

Windows XP için hazırlanmış en muhteşem skin paketidir..Xpnizin görüntüsünü tamamen Vistaya dönüştürür..
Türk sitelerinde ilk defa yayınlanıyor. Kullananlar masaüstlerini göndersin 2.sayfaya yükleyelimINSTALL' lamadan önce
Kurulum Klavuzunu çekip mutlaka okuyun okumadan aslaa!! kurmayın...Mesuliyet kabul etmem..
>>Vtp Yeni Kurulum Klavuzu<<

@2smoke arkadaşın hazırladığı Kurulum videosunu incelemek için >>TIKLA<<
>>Videoyu izleyemezsen gerekli codec<<

ALINTIDIR ... cıtten denedım ve test ettım oldukca pc estetık kazandıryor

1)Soylemedı demeyın bırıncısı pc cıtten vısta gorumu resımdekı gıbı alıyor
2)Pc de aksaklık meydana gelmesın dıye lutfen sıstemı gerı alıp guvenlı mod calıstırın calıstırmasanız da olur yanlız pc ozellıklerı guvenıyorsanız

3) Daha fazla style ıstıyorum dıyorsanız .. asagıdakı sıteyı zıyaret edınız ..

program ıcınde yuklemenızı sakıncalı bulduklarım

1)abont Vista ısretleme
2)glass2k ısaretleme
3remove log off ısaretleme

program ıcınde secılmesı gerekenler

1)orjınal boot screen
2)thoma yazılı stılı daha ıyı duruyor (bence)
3)windowBlinds ısaretle eger bu programı kullanıyorsan

onemlı gerı kalan tum ıconları tıklayınız tam bır tema ıstıyorsanız .. LUTFEN KURULUM YAZISINI OKUMAYI IHMAL ETMEYINIZ ..

NOT :Window Blinds kullananlar mutlaka programı yuklemeden bu programı ve bu programla yukledıklerı themeden cıksınlar cıkmak ıcın (ıngce kullanıyorsanız unload blınds secenegı secın)

PCDE DEYISIKLIKLER

1)TEMA DEYISIR VISTA

2)YENI VISTA DUVAR KAGITLARI YUKLENIR

3VISTA SES(Efekleri) DOSYALARI PC DE OLUCAK EGER YOKSA
Baslat >Denetım Masası>Ses aygıtları>Ses Efeklerı>Window VİSTA SECIN Ve uygulama ve tamam deyın olucaktır)

4)Acılıs ve kapanıs logoları deyısır (wındowBlınds gıbı)

5)logon deyısır (Logonu aktıf etmek ıstıyorsanız)
Baslat>Denetım Masası>Kullanıcı Hesapları >parola verın
dıkkat unutmayacagınız bır parola olsun ...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 06-04-2007   #2 (mesaj-linki)
maximus
Cvp: PC'nizi Vista'ya Dönüştürün-VTP 6.0 RC1

Adım Adım Vista Transformation Pack 6.0 Kurulumu:

Not:Bu Kurulumun Gerçekleşebilmesi İçin Windows XP Service pack 2 Kurulmuş Olması Lazım

1.Kural: İlk Açılışta Size Sorar Sistem Değişecek Diye ,Eğer İstiyorsanız Vistayı OK Deyin

2.Kural: Sonra Bir Pencere Açılır Sol Tarafta birşey İşaretlidir O Sadece Yukarda Yazılı Olan Siteleri Başlangıç Sayfası yapmak İstiyormusunuz Diyor İsterseniz Kaldırın ve Next Deyin.

3.Kural: Bir Pencere Daha Açılır Next Deyin

4.Kural: Lisans çıkar İşaretleyip Next Deyin

5.Kural: Bilgi Penceresi Çıkar Next Deyin

6.Kural: Birdaha Bilgi Penceresi Çıkar Next Deyin

7.Kural: Birdaha Bilgi Penceresi Çıkar Next Deyin

8.Kural: Açılan Pencerede Üç Tane İşaretlenecek Yer Var Siz En Üsttekini İşaretleyin Zaten İşaretli Olması Lazım Next Deyin

9.Kural: Bu Pencerede Dört Tane İşaret Yeri Var İşaretlenen Yerler Kalsın Dokunmadan Next Deyin

10.Kural: Bu Pencere Performansla Alakalı Performans Yüksek Tutmak İsterseniz Aşağıdakini İşaretleyin Next Deyin

11.Kural: Şimdi İkonların Nereye Çıkacağını Yani Nelerin Değişmesini İstiyorsanız Seçin Ama Şu Var Tamamen Vistaya Benzemesini İstiyorsaniz Hepsini İşaretleyin Next Deyin.

12.Kural: Şimdi İkonların Nereye Çıkacağını Yani Nelerin Değişmesini İstiyorsanız Seçin Ama Şu Var Tamamen Vistaya Benzemesini İstiyorsaniz Hepsini İşaretleyin Next Deyin.

13.Kural: Şimdi İkonların Nereye Çıkacağını Yani Nelerin Değişmesini İstiyorsanız Seçin Ama Şu Var Tamamen Vistaya Benzemesini İstiyorsaniz Hepsini İşaretleyin Next Deyin.

14.Kural: Şimdi Vista Arayüzünü Kuracak Transform Tuşuna Basın

15.Kural: Size Windows XP Service pack 2 Kurulumu varmı Diye Sorar çünki Pack 2 kurulu Olması Lazım

16.Kural: Size Şimdi Vistanın Hangi Ayarda Olmasını İstiyorsunuz Diye Sorar. Siz Defult Deyin Yani Vistanın Varsayılan Ayarlarını Yani Arayüzünü Kurar Aşağıdaki Şeçenekleride İşaretleyebilirsiniz. Öbürküleri Biraz Karışık Deneyebilirsiniz.

17.Kural: Kurulum Başlar Sabırla Bekleyin Yaklaşık 5 veya 6 Dakkada Kurar

18.Kural: Kurduktan Sonra Sistemin Tekrar Açılıp Kapanmasını İster. Siz Tamam Deyip Sistemi Tekrar Başlatır.

19.Kural: Kapanırken Zaten Vistanın Resmini Görebilirsiniz Sonra Kapatır

20.Kural: Açılışta Windows Vista Bot Ekranı Gelir, Yüklemeye başlar.

21.Kural: Kişi Paylaşımındaki Ekran Gelir, Kendi Hesabınızı Tıklayıp Bekleyin.

22.Kural:Görüntü Özellikleri Çıkacaktır , Sizden Görünümü Seçmenizi İstiyecektir Pencere Ve Düğmeler Yazısının Altındaki Ok İşaretine Tıklayın Windows Aero Yazısına Tıklayın (Uygula ve Tamam) Tuşlarına Tıklayın.Biraz Bekleyin ,Seçtiğiniz Arayüzü Kuracaktır işlem Tamam.

23.Kural: Artık Windows Vistanız Hayırlı Olsun

Adım Adım Transformation Pack Kaldırılması:
Ekle Kaldırdan Vista Transformation Pack'ı Bul Kaldır De

1.Uninstall Transformation Pack'ı tıkla okey de

2.Çıkan ,Kurarken İşaretlediğin gibi Hepsini İşaretle .Birde Aşağıda Baçkup Yazan Yerleri İşaretleme

3.Windows Classic Style'yi İşaretle Veya Öbürkünü Fark Etmez okey de

4.Finiş Der Sistemi Yeniden Başlatın Der Ok Deyip Çıkın Sistemi Yeniden Başlatacaktır.

5.Bot Vista Ekranı Gelebilir Onu Sonradan Kaldırır.

İşlem Tamam

Sanatını Göstermek Güzeldir
SHOWING THE ART IS BEAUTIFULL
Eski 20-04-2007   #3 (mesaj-linki)
veygun

VTP benim bildiğim 30 mb daha önce Bilgisayarıma kurmuştum. Buradakini indirdim 14 mb yazıyor. Aradaki fark nedir acaba. Öncekinde exe yi çalıştırınca VTP 6.0 yazıyor, bundada VTP6.0 RC1 yazıyor. Yalnız bununla bendekinin kurulum seçenekleri farklı mesela kurarken çıkan seçeneklerde benim kullandığımda "install Glas2k(my cause slow down" yoktu bunda var.
Kolay gelsin
Eski 20-04-2007   #4 (mesaj-linki)
YaZYaGMuRu - avatarı

arkadaslar sakın kurmayın ben kurdum format attım pc yavaslıo karısıo bırakın eskısı gibi kalsın...
Eski 20-04-2007   #5 (mesaj-linki)
cafercatli

kardeşler...!!! ben de format attım .. xp bi tane .!!!!
Eski 20-04-2007   #6 (mesaj-linki)
veygun

#13 üncü mesajda kurulumu anlatılanları tek tek kontrol ettim bendekiyle aynı, buradan indirdiğim ise biraz daha değişik seçenekler çıkıyor. Zannedersem farklılık var.
Bazı bilgisayarları çökertiyor ama sorunun neden kaynaklandığını anlayamadım. Aynı Xp sp2 cds inden kurulan ve dosya sistemi fat32 olan bilgisayarların 3 tanesini çökertti, diğer kurduğum PC lerde sorun çıkmadı. Üstelik PC nin biri PII 500, 128 ram, 16mb ekran kartı bunda sorun çıkmadı sidebar ve styler, klasör simgeleri açılış logosu hepsi tam değişti.
Diğer taraftan daha yüksek performanslı bir bilgisayarı çökertti. P4 -2.4, 256 ram, 128mb ekrankartı, XPsp2, Dosya sistemi hem NTFS hemde Fat 32 üzerinden denedim, Tam 3 sefer kurdum inat ettim ve bu seferde güvenli kip de VTP yi kurdum çökünce 3ncü sefer kurmaya cesaret edemedim. Aynı özellikte başka bilgisayara yükledim bundada sorunsuz çalıştı. Neden böyle olduğunu anlayamadım. Belki nedenini bilen arkadaş vardır.
Kolay gelsin
Eski 21-04-2007   #7 (mesaj-linki)
ronin_ - avatarı

Bu işyerindeki bilgisayarımdan görüntü. Önceden vista yama vardı şu kayan menüye sahip olandan ama bu vista yı yükleyince o kayboldu gitti bulamıyorum
neyse kolay yükledim elinize saglık.tabi kurulum açıklamasındaki bazı yerleri bulamadım yada çıkmadı o seçenekler. şuan için bir sorun çıkmadı.
birde başlat çubugu önceki vista yamasında başlat yazmıyordu şimdi tekrar geldi bunu nasıl degiştirebilirim ve neden öyle oldu? evdeki bilgisayarımada yükledim onda da bir sorun çıkmadı onuda bir ikigün sonra yollarım.
Eski 24-04-2007   #8 (mesaj-linki)
ronin_ - avatarı

Slamlar,Buda evimdeki bil.bunda vistanın yaması yüklü idi.sonra bu sürümünü yükledim.ilk restat da başlat çubugu ikon vardı 2. restatda başlat yazdı.Sag taraftaki menü duruyor evde ama iş yerinde kayboldu başlat çubugunda da yok.
Yinede elinize saglık.Şuan için bir sorunum yok.
Eski 02-07-2007   #9 (mesaj-linki)
cizmoboy12

bişey sorcam dosyalarımız siliniyormu
Eski 04-07-2007   #10 (mesaj-linki)
kelvin

daha once ben bircok vista maskelerini kurdum hepsi kastırıyor bilgisayarı
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
pc arayüzleri, vista arayüz download, vista arayüz indir, vista arayüzleri download, vista arayüzü download, vista arayüzü indir, vista başlat çubuğu indir, vista transformation pack 30 (by technics), vtp, xp için vista arayüzü,
PC'nizi Vista'ya Dönüştürün-VTP 6.0 RC1 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Cartoon - Fotoğrafınızı Avatara Dönüştürün Morrigan Diğer MSN Messenger İçerikleri 63 10-02-2009 12:11