| | #1 (mesaj-linki) | |
| Format Sonrası En Gerekli Programlar - Tek Link ISO 2008![]() 1) ESET NOD32 Antivirus 3.0.650 Final 32 Bit Türkçe (16.2 MB) 2) K-Lite Mega Codeck Pack 3.9 (17 MB) 3) BearShareV6 Türkçe (8.81 MB) 4) İmTOO Encoder Türkçe (13.9 MB) 5) İnternet Download Maneger 5.12 Build 10 (2.66 MB) 6) Media Player 11 Türkçe (35.2 MB) 7) MSN Live Final (Apatch + Plus + StuffPlug.3.5.590) (11.6 MB) 8) Nero 7 Premium Reloaded 7.10.1.0 Türkçe (117 MB) 9) Office 2007 Türkçe (632 MB) 10) Portable Babylon Pro v7.0.3.11 Sözlük (8.95 MB) 11) QuickTime Pro 7.2.0.240 (19.3 MB) 12) Torrent Programı Azureus 3.0.2.2 (5.48 MB) 13) TuneUp Utilities 2008 7.0.8004.0 Final (13.7 MB) 14) Ulead PhotoImpact X3 (160 MB) 15) UltraISO Premium Edition 9.1.2 Build 2465 (3.45 MB) 16) Unlocker 1.8.7 (237 KB) 17) AoneAIO (Video Kesme ve Birleştirme) Ultra flvconverter - Ultra joiner - Ultra splitter (57 MB) 18) VLC MediaPlayer 0.8.6f (9.27 MB) CD lerinizimi kaybettiniz ? veya hangi CD de hangi program var karıştırdınızmı.... Artık dertetmeyin. 2 Haziran 2008 itibariyle en son güncellenmiş programları biraraya topladık ve ISO dosyası haline getirdik. İndirdiğiniz dosyayı çift tıklayarak açınız. Direk Nero programı devreye girecektir. Yazdır diyerek ISO dosyamızı boş bir DVD ye yazdıralım. Format sonrası Gerekli belli başlı progrmlar birarada. Hayırlı olsun. letitbit net ËåòÈòÁèò - ıòî ñîâåğøåííî áåñïëàòíûé ôàéë õîñòèíã. Ñêîğîñòü è ğàçìåğ ôàé | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| PC Formatı' ndan Sonra En İdeâl Programlar PC Formatı' ndan Sonra En İdeâl Programlar Bilgisayarımıza format attığımızda tam anlamıyla bilgisayarımız yeniden doğmuş gibi olur. Sanki onu yeni almışızda ilk defa deniyormuşuz gibi. En azından ben öyle hissediyorum her format attığımda. Şu sıralar pek çok kez bunu hissettim. Çünkü; günde 4-5 kez format attığım oldu. Bilgisayarı formatlamak bilgisayarımız için bir kurtuluş gibidir. Herhangi bir virüs girdiğinde, bilgisayarımızı sıfırdan temizlemek istediğimiz (zevk için format atanlarda var onları atlıyorum ) vakit, bilgisayarımıza format atarız. Format tam anlamıyla bilgisayar için bir panzehir gibidir. Bilgisayarımıza attığımız formattan sonra hâli ile 0 hâlini yani, fabrika ayarlarına dönmüş olacak bilgisayarımız. Ve dolayısı ile birşey olmayacaktır. Çeşitli tehlikelere karşı ufak bir savunması olacaktır. O da Güvenlik Duvarı' dır. Ama bu yetmez tabii ki. Daha çok güvenlik önlemi almamız gerekiyor. Ne gibi güvenlik programlrının ideâl olacağını merak ediyorsanız tıklayınız . Tabii ki güvenlikten öte birde bazı işlemleri gerçekleştirebilmek için çeşitli programlar yüklememiz gerekiyor. Örnek verecek olursak; - " İnternette çoğu site, bazı içerikleri görüntüleyebilmek için Flash Player adlı program yüklenmesi gerektiğini öneriyor. " Bu gibi programlar olmadan (bilgisayarımızn ihtiyacı olan ve bizim ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek olan programlar) bilgisayarımız programsal olarak donanımsız durumdadır. İşte bu gibi ön sorunları önleyebilmek amacı ile programcılar ve yazılımcılar çeşitli yararlı program ve yazılımlar üretirler. Bunları biz bilgisayarımıza yükleriz ve böylece bilgisayarımızın programsal donanımını tazelemiş oluruz. Bende bu başlık altında siz değerli kullanıcılara bilgisayarımıza format attıktan sonra, hangi programların yüklenebileceği konusunda bilgiler vereceğim ve bu bilgileri sizlere açıklayacağım ( ne işe yaradıklarını nasıl çalıştıklarını). Şimdi gerekli olan programları liste şekline yazalım: Windows XP Internet Explorer 7 Dosya Adı: IE7-WindowsXP-x86-trk.exe Sürüm: 7.0 Yayınlandığı Tarih: 18.01.2007 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 14.1 MB İndirmek için tıklayınız . Windows Live Messenger 8.5 Türkçe Sürüm : 8.5. Boyut : 2.29 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows XP/Vista Üretici Firma : Microsoft Corporation İndirmek için tıklayınız . Microsoft .NET Framework 3.0 Yeniden Dağıtılabilir Paketi Dosya Adı: dotnetfx3setup.exe Sürüm: 3.0 Yayınlandığı Tarih: 21.11.2006 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 2.8 MB İndirmek için tıklayınız . Windows® Defender File Name: WindowsDefender.msi Version: 1593 Date Published: 11/8/2006 Language: English Download Size: 4.9 MB İndirmek için tıklayınız . Windows XP Windows Media Player 11 Sürüm : 11 Türkçe Boyut : 24.5 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Microsoft Corp. Eklenme Tarihi : 26-01-2007 İndirmek için tıklayınız . DirectX End-User Runtime Web Installer File Name: dxwebsetup.exe Version: DX Date Published: 2/2/2007 Language: English Download Size: 45 KB - 31.7 MB İndirmek için tıklayınız . Adobe Flash Player Sürüm : 9.0.124.0 Boyut : 1.45 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Macromedia, Inc İndirmek için tıklayınız . Adobe Reader Sürüm : 8.0.0 Boyut : 20.8 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Adobe Systems Inc. Eklenme Tarihi : 16-12-2006 İndirmek için tıklayınız . WinRAR Türkçe 3.71 Sürüm : 3.71 Boyut : 1.35 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 40 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Alexander Roshal İndirmek için tıklayınız . Nero Burning Rom Premium Türkçe Sürüm : 8.3.2.1 Boyut : 186 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Ahead İndirmek için tıklayınız . Kaspersky İnternet Security 05.12.2007 Sürüm : 6.0.2.675 Beta Boyut : 21 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 3 Ay + Keylerle Full Olacak Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Kaspersky Lab İndirmek için tıklayınız . FlashGet Sürüm : 1.81.1002 Boyut : 3.37 Mb Kullanım İzni : Reklamlı (Adware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Amaze Software İndirmek için tıklayınız . Microsoft Office Enterprise 2007 Trial Dosya Adı: Enterprise.exe Sürüm: 1 Yayınlandığı Tarih: 14.02.2007 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 499.9 MB İndirmek için tıklayınız . Evet gerekli programları ekledik. Şimdi sıra indirmeye geldi.. Değerli ilginiz için teşekkür ederim.. Güle güle kullanın... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2008, format, gerekli, iso, link, programlar, sonrası, tek |
| en gerekli programlar, format programi, format sonrasi gerekli programlar, format sonrasi programlar, formattan sonra gerekli programlar, |
Format Sonrası En Gerekli Programlar - Tek Link ISO 2008 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli) | Blue Blood | PC/Internet Teknik Destek | 161 | 3 Gün Önce 21:39 |
| Her PC için Gerekli Programlar | YamanYurek | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 16 | 4 Gün Önce 16:48 |
| Cep Telefonunu Webcam Olarak Kullanmak için Gerekli Programlar | ozti | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 73 | 03-10-2009 13:35 |
| Turxkish - Full Hiphop (Tek Tek Link) | Turxkish | Haberler - Tanıtım | 21 | 06-03-2009 01:18 |