İngilizce Kelime Ezberleme Programı (Companion 1.0) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-01-2007   #1 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
İngilizce Kelime Ezberleme Programı (Companion 1.0)

Companion 1.0 İngilizce kelimeleri ezberlemede sorun yaşayan kullanıcılara hitap eden bir bilgisayar programıdır. Programlama olarak kelime dörtlüleri, kullanıcı geçmişleri, seçenek hazırlama sistemi, başarılı bir "writing" uygulaması ve en önemlisi görsel zekayı harekete geçiren resim öğelerinden oluşur.

İçerik olarak 3000 adet orta seviyeli kelimeden oluşur ve sistematik yaklaşımı kelime ezberleme olayına gerçek bir çözüm getirir.Türk yapımıdır...

NoT: Program Ful Sürümdür ve Ücretsizdir..

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-07-2008   #2 (mesaj-linki)
selvibir
Cvp: İngilizce Kelime Ezberleme Programı (Companion 1.0)

merhaba programı download edemiyorum ve birde programın boyutu nedir yardımcı olusanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Eski 13-07-2008   #3 (mesaj-linki)

NERDE BU İNGİLİZCE EZBERLEM PROOĞRAMI YOK LİNK ÖLMÜŞ GALİBA
Eski 08-11-2008   #4 (mesaj-linki)
clothecity

Merhaba
Arkadaslar ingilizce kelime progami arıyordurm ama bu degil... Bilgisayar basında calşırken sol altta arada sırada sana ingilizce kelime soran bir program vardi hatırlayan varsa bana yardımcı olabılırmı
sımdıden tesekkurler

clothecity.com

Discount Prada Shoes, Gucci Shoes, Prada Sneakers, Gucci Sneakers, Prada and Gucci Fo
Eski 10-10-2009   #5 (mesaj-linki)

ya ben bunu indiremiyorum

linkte sorun var

Son Düzenleyen trajikomix_x; 10-10-2009 @ 15:49. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 4 Hafta Önce   #6 (mesaj-linki)
Misafir

çok teşekkür ama indiremedim download ı tıkladığımda hata veriyo
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
ingilizce kelime ezberleme, ingilizce kelime ezberleme programi, ingilizce kelime ogrenme programi, ingilizce kelime programi, ingilizce program,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
İngilizce Kelime Ezberleme Programı (Companion 1.0) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Son Harfle İngilizce Kelime Bulma Blue Blood Forum Oyunları/Online Oyunlar 2305 1 Hafta Önce 10:12
Son Harfle İngilizce Kelime Bulma [Arşiv] asla_asla_deme Arşive Kaldırılan Konular 5011 10-09-2008 23:33
Son Harfle İngilizce Kelime Bulma [Arşiv] asla_asla_deme Arşive Kaldırılan Konular 4027 22-10-2007 19:01
Son Harfle İngilizce Kelime Bulma [Arşiv] tuce_mehmet Arşive Kaldırılan Konular 4005 16-07-2007 23:32
Son Harfle İngilizce Kelime Bulma [Arşiv] tfincan Arşive Kaldırılan Konular 5010 29-05-2007 17:40