| | #1 (mesaj-linki) | |
| İngilizce Kelime Ezberleme Programı (Companion 1.0)Companion 1.0 İngilizce kelimeleri ezberlemede sorun yaşayan kullanıcılara hitap eden bir bilgisayar programıdır. Programlama olarak kelime dörtlüleri, kullanıcı geçmişleri, seçenek hazırlama sistemi, başarılı bir "writing" uygulaması ve en önemlisi görsel zekayı harekete geçiren resim öğelerinden oluşur. İçerik olarak 3000 adet orta seviyeli kelimeden oluşur ve sistematik yaklaşımı kelime ezberleme olayına gerçek bir çözüm getirir.Türk yapımıdır... NoT: Program Ful Sürümdür ve Ücretsizdir.. ![]() ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İngilizce Kelime Ezberleme Programı (Companion 1.0)
merhaba programı download edemiyorum ve birde programın boyutu nedir yardımcı olusanız sevinirim şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
NERDE BU İNGİLİZCE EZBERLEM PROOĞRAMI YOK LİNK ÖLMÜŞ GALİBA
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Merhaba Arkadaslar ingilizce kelime progami arıyordurm ama bu degil... Bilgisayar basında calşırken sol altta arada sırada sana ingilizce kelime soran bir program vardi hatırlayan varsa bana yardımcı olabılırmı sımdıden tesekkurler clothecity.com Discount Prada Shoes, Gucci Shoes, Prada Sneakers, Gucci Sneakers, Prada and Gucci Fo | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ya ben bunu indiremiyorum ![]() linkte sorun var Son Düzenleyen trajikomix_x; 10-10-2009 @ 15:49. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
çok teşekkür ama indiremedim download ı tıkladığımda hata veriyo
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| ingilizce kelime ezberleme, ingilizce kelime ezberleme programi, ingilizce kelime ogrenme programi, ingilizce kelime programi, ingilizce program, |
İngilizce Kelime Ezberleme Programı (Companion 1.0) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Son Harfle İngilizce Kelime Bulma | Blue Blood | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 2305 | 1 Hafta Önce 10:12 |
| Son Harfle İngilizce Kelime Bulma [Arşiv] | asla_asla_deme | Arşive Kaldırılan Konular | 5011 | 10-09-2008 23:33 |
| Son Harfle İngilizce Kelime Bulma [Arşiv] | asla_asla_deme | Arşive Kaldırılan Konular | 4027 | 22-10-2007 19:01 |
| Son Harfle İngilizce Kelime Bulma [Arşiv] | tuce_mehmet | Arşive Kaldırılan Konular | 4005 | 16-07-2007 23:32 |
| Son Harfle İngilizce Kelime Bulma [Arşiv] | tfincan | Arşive Kaldırılan Konular | 5010 | 29-05-2007 17:40 |