| | #1 (mesaj-linki) |
TeamViewer ![]() TeamViewer v3.6.4602 (English) TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz. TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz. WİN TeamViewer v3.6.4602 (English) MAC TeamViewer v3.6.4564 (English) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: TeamViewer Uzaktan Masaüstü'nde Sorun Yaşayanlar İçin Bu Program'ı Tavsiye Ederim | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: TeamViewer
Ben kullanıyorum, tavsiyemdir.. Logmein kadarda donmuyor ekran sağlam
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: TeamViewer
kullanmayı bi kısaca anLaTıR mısınız ? pm atarsanız daha cok memnun olurum | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| team viewer, team viewer key, team viewer license, teamviewer, teamviewer 3 download, teamviewer 3 key, teamviewer 3 licence, teamviewer 3 license, teamviewer 3.0 license key, teamviewer download, teamviewer key, teamviewer licence, teamviewer license, teamviewer license key, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||