| | #1 (mesaj-linki) | |
| Cam Track İlginç bir program daha. Msn de kamera görüntünüzün üstünde oynama yapıp efektler ekleyebiliyorsunuz. 3 ana renk topu mavi, yeşil ve kırmızı efektlerimizin menulerini gösterir. Mavi: Face track yani yüz şeklimize göre kamera otomatik yüze odaklanır ve zoom yapar Yeşil: Renkleri inverse eder. kırmızı: değişik fona animasyonlar ekler. Ekteki CamTrack dosyasını calıstırmanız yeterli. Sistem saatinin oraya kısayol tuşu çıkıcak ve bu "T" logolu smile ile her an efektlerinizde oynama yapabiliyorsunuz. Aşağıdaki resimde bir kaç efektli görüntüdende anlaşılacağı gibi fazla detaylı yada kullanımında bir zorluk yok. Yüze odaklandırıp kamerayı sadece yuz hatlarınıza göre hareket ettirme gibi çok değişik özeliklere sahip bir program. Kolay gelsin. 1.JPG dosya özellikleri: Cam Track <<<indirmek için tıklayınYukardaki resimde harekete duyarlı yüze odaklanmıştır. 2.JPG Renkleri değiştirme inverse etme 3.jpg Animasyon eklenmiş. Animasyonları birden fazla ekliyebiliyoruz. 7,68 MB (8.062.976 bayt) tır. Son Düzenleyen kompetankedi; 06-02-2007 @ 15:55. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cam Track Programımız WebCam daki Görüntümüze Çeşitli Efektler Ve Animasyonlar Ekliyor.. Programı Kurdukdan Ve Çalıştırdıktan Sonra Saatin Orda Bir Simge İle Devreye Giriyor.. ![]() Gelen Simgemize Sag Tus İle Tıklayıp Open Diyoruz.. ![]() Msn Messengerda Yada Kullandıgımız Başka Messenger Programında (Skype, Yahoo Messenger vs vs...) Arkadaşımız İle Kameralı Görüşmemizi Başlatıyoruz.. Tekrar CamTrack Programının Menusune Dönüyoruz Ve Kırmızı Renkteki Animasyon Paneline Geçiş Yapıyoruz... Burdan İstedigimiz Animasyonu Seçip Zaten Açık Olan Kameramızda Devreye Girdigini Görüyoruz... ![]() CamTrack 2 Beta Download Link : http://www.digitalpeers.com/download...rack_2_1_0.exe Bu Program Henüz Beta Aşamasında Ve Register İstiyor... Register Kodunu İsteyen Arkadaşlara Özelden Yollayabilirim... Bu Animasyonlar Ve Efektler Beni Kesmedi Diyorsanız.. Bu Verdigim Adresdende Kendinize Göre Begendiginiz Animasyonları İndirebilirsiniz... Online Gallery of Animations Arkadaşlar Programın Boyutu Ve Kendi Küçük Oldugu İçin Anlatımda Ancak Bu Kadar Oldu.. Maksat Katılım Diyorum Ve Diger Arkadaşlara Başarılar Diliyorum.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cam Track
YA BUNUN SERİALINI BILEN VARMI LUTFEN VERSIN
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
Ürün Anasayfası için TIKLAYIN Sitemizde Yayınlanan Programların Tam Sürümünü Edinmek İçin Lütfen Resmi Web Sitelerini Ziyaret Edin.! Programların Crack, Seriallerini Vermek Yasaktır.! | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Aslında bunu o arkadasa Söleseydiniz daha ii Olurdu Bu Program Henüz Beta Aşamasında Ve Register İstiyor... Register Kodunu İsteyen Arkadaşlara Özelden Yollayabilirim... yazmış (: | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Selam Teşekkürler download lin ki için ama bana register kod lazım açıkçası varsa bana gönderebilirmisin_ ----------- msn adresim... bana maille atarsan çok sevimirim teşekkürler şimdiden Son Düzenleyen ozti; 4 Hafta Önce @ 12:53. Sebep: Forum içerisinde açıktan msn adresi vermek yasaktır , öm ile iletişim kurunuz.. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Cam Track Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kansi'den 2 Track | karavana1 | Haberler - Tanıtım | 1 | 31-10-2008 17:59 |
| 17 Production (5 Track) | djyalniz | Arşive Kaldırılan Konular | 4 | 22-10-2008 04:47 |
| ReD EyE - 3 Track | Blue Blood | Haberler - Tanıtım | 3 | 15-12-2007 22:03 |
| Mic Neşter - Ben (Track) | Ghostlover | Haberler - Tanıtım | 0 | 19-09-2007 16:06 |
| MC Mahkum - 2 Track | mC_WhAmPiRe | Haberler - Tanıtım | 0 | 30-04-2007 18:33 |