| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kaspersky Virüs Temizleme Aracı
Tanıtım: Kaspersky tarafından üretilmiş olan bu araçla günümüzdeki en zararlı virüslerin, truva atlarının, internet solucanlarının ve diğer kötü niyetli araçların bazılarını kolayca temizleyebilirsiniz. Kullanımı da oldukça kolay olan bu aracı innDirip, sıkıştırılmış dosyayı bir klasöre açtıktan sonra, bu klasör içerisindeki CLRAV.COM uygulamasını çalıştırmalısınız. Yazılımın Temizleyebildiği Zararlılar : # I-Worm.BleBla.b # I-Worm.Navidad # I-Worm.Sircam # I-Worm.Goner # I-Worm.Klez.a,e,f,g,h # Win32.Elkern.c # IWorm.Lentin.a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,m,n,o,p # I-Worm.Tanatos.a,b # Worm.Win32.Opasoft.a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l,m,n,o,p # I-Worm.Avron.a,b,c,d,e # IWorm.LovGate.a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k,l # I-Worm.Fizzer # I-Worm.Magold.a,b,c,d,e # Worm.Win32.Lovesan # Worm.Win32.Welchia # I-Worm.Sobig.f # I-Worm.Dumaru.a-m # Trojan.Win32.SilentLog.a-b # Backdoor.Small.d # I-Worm.Swen # Backdoor.Afcore.l-ad # I-Worm.Sober.a,c # I-Worm.Mydoom.a-b,e # I-Worm.Torvil.d # I-Worm.NetSky.b-d # TrojanDownloader.Win32.Agent.a-j,n-r # I-Worm.Bagle.a-j,n-r,z # Worm.Win32.Sasser.a-d,f # Backdoor.Agent.ac # Trojan.Win32.StartPage.fw Proğramı İndir | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky Virüs Temizleme Aracı
key varmı acaba?????
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Crack paylaşımı yasaktır!... Ayrıca bu proğramın cracklik bir durumu yok... Ücretsiz mini bir virüs temizleme proğramı... Hangilerini temizlediği konuda belirtilmiştir... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
dedigin şekilde yaptım da ben birşey anlamadım
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Antivirüs proğramlarının dos hali olarak kabul et. Faydalı bir yazılım şiddetle tavsiye ederim.. Pcyi kasmaz... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
acaba sırf Kaspersky için başka virüs korumayla çakışırmı???
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Kaspersky ve Nod 32 ile şuana kadar çakışma yaşamadım...
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
avast kullanıyorum...avast herşeyi virüs görüyor...bu sorun olmaz heralde..proğramı denedim siyah ekran çıkıyo tarama yapıor öle
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Avast babasını görse tanımaz | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky Virüs Temizleme Aracı ellerine saglık | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kaspersky download, virüs temizle, virüs temizleme aracı, virüs temizleme programı download, virüs temizleyici, |
Kaspersky Virüs Temizleme Aracı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep Telefonları için Anti-Virüs Programı - Kaspersky Anti-Virus Mobile | virtuecat | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 6 | 01-09-2009 22:04 |
| Virüs Bulaşmış Sistemleri Kurtarma/Temizleme | murat tecer | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 7 | 24-05-2009 18:10 |
| MSN Virüs Temizleme Programı | Gabriella | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 24-02-2009 03:49 |
| Kaspersky Virus Removal Tool - Virüs Temizleme Programı | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 29-01-2009 22:43 |