| | #1 (mesaj-linki) | |
| Youtube Jacker 5 (%100 Sorunsuz Giriş)
Son zamanlarda piyasada olan jackerlerden daha iyi açamadığı site yok boyutu 55 kb ama mağrifeti büyük. Bildiğiniz gibi youtube jacker’ın ilk veriyonunda yanlızca youtube.com girmek mümkündü şimdi ise bir çok site eklenmiş. İşte yeni sürümdeki yenilikler. Bu Versiyonlarla Beraber Bazı özellikler eklendi. Youtube Jacker 2 Youtube dışında bir çok siteyede tam erişim sağlayabileceksiniz... Versiyon 2 Değişiklikleri + 64 bit Sistem Desteği + Ayrıca 30 Yasaklı Siteye Tam Erişim Yapmanız gereken programı indirip bilgisayarınıza kurmak... Hiçbir kötü amaçlı yazılım virus torajan barındırmamaktadır program... Hayırlı olsun güle güle kullanın : ) > > Youtube Jacker 5 İndir < < Dosya şifresi: msxlabs.org > > Alternatif İndirme Adresi < < Dosya şifresi: msxlabs.org > > Alternatif 2 İndirme Adresi < < Dosya şifresi: msxlabs.org Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 29-11-2009 @ 16:53. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Youtube Jacker 2 (%100 Sorunsuz Giriş)
Programın Yüklenme Süresi Ne Kadar ? Kısacası kotayı Aşar mı ? (TTNet)
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Youtube Jacker 2 (%100 Sorunsuz Giriş) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Youtube Jacker 2 (%100 Sorunsuz Giriş) Çok işime yaradı.gerçekten emeğinize sağlık.ben de bu programı kendi web sitemde paylaştım.yalnız bu program için yasa dışıdır diyenler oldu.mahkemenin kapattığı bir siteye erişimi sağlıyorsunuz o sebeple bu programı paylaşmanız sakıncalıdır dediler.ben de aksine tamamen yasal bir paylaşımdır dedim.tamamen yasaldır değil mi? | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Beta bir yazılım aslında.Ama kanımca TR hukukuna göre girilmesi yasak olan bir siteye erişim sağlamak illegal olsa gerek... Hukuk okuyan veya bu meslekle uğraşan üyelerimiz varsa en mantıklı cevabı ondan alabiliriz herhalde. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| PROBLEM
ARKADASLAR BU BETA YAZILIM XP DE CALSIYOR AMA VİSTA DA ISE YARAMIYOR KURULUM ESNASINDA HATA VERIYOR BUNUN ICIN NE YAPMAMIZ GEREKIYOR
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PROBLEM | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Youtube Jacker 3![]() Youtube Jacker 3 Program Açıklamaları Gerek Yoktur, 1. Mesaj'da Mevcuttur. Youtube.com / Megaupload.com İP Adres'ler Genişletilmiştir. >>>Youtube Jacker 3 İndirmek İçin Tıklayın<<< | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
Youtube Jacker 5 (%100 Sorunsuz Giriş) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sorunsuz Internet (TRKY DNS Ayar) | Blue Blood | PC/Internet Teknik Destek | 15 | 5 Gün Önce 05:44 |
| Youtube jacker programı olmasına rağmen videolar açılmıyor, sebebi nedir? | İnci Tanem | Soru-Cevap | 32 | 1 Hafta Önce 21:18 |
| YouTube Uploader | ahmetseydi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 05-01-2010 16:35 |
| Vindir for YouTube | careless_WhispeR | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 10-11-2009 12:21 |
| YouTube Ofisi | UnknowN | Internet/Bilgisayar Dünyası | 0 | 07-06-2009 20:12 |