Flash Player 10 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-09-2008   #1 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı
Flash Player 10

Flash tabanlı içeriklerin hızla artması, Adobe'u harekete geçirdi. Flash Player, kendini yenilemeye devam ediyor. Son sürümü kullanın, huzur bulun.
Flash tabanlı içeriklerin sayısının artması, etkileşimli ve eğlenceli uygulamaların Flash ile hazırlanması, beraberinde performans ve estetik sorunlarını da getiriyordu. Adobe, 750 milyon Adobe Flash Player kullanıcısından aldığı geri dönüşleri değerlendirerek, yazılımını yeniledi ve Adobe Flash Player 10 RC2'yi duyurdu. Efektler ve hesaplamalar konusunda iyileştirmeler bulunan yeni yazılım, Linux kullanıcılarına da önemli değişiklikler sunuyor.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-10-2008   #2 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı
Cvp: Flash Player 10

Adobe Flash Player 10 Çıktı
İnternet kullanımının vazgeçilmezlerinden biri olan Adobe Flash Player 10. sürüme yükseltildi. İşte yeni sürümdeki yenilikler ve indirme bağlantısı.

Temmuz ayında beta sürümüne geçen Adobe'un ünlü Flash Player yazılımı, nihayet tam sürüm olarak yayınlandı. Flash Player 10'un en dikkat çeken yenilikleri, üç boyutlu efektler ve donanım hızlandırma olarak söylenebilir. Adobe sitesinde yer alan tanıtımdaki DVD kutusu ile Flash Player 10'un getirdiği yeni özellikleri test edebilirsiniz. Yakında çoğu sitenin içeriğini görüntüleyebilmek için ihtiyaç duyar hale geleceğiniz Adobe Flash Player 10 tarayıcı eklentisini şimdiden indirip kurmanızda fayda var.

Adobe Flash Player 10 indir.
Eski 09-09-2009   #3 (mesaj-linki)
Misafir

BU SEYİ İNDİRDİM HALA CALIŞMIYO FACEDEKİ VİDEOLAR SİKAYETCİYİM BEN
Eski 09-09-2009   #4 (mesaj-linki)
ozti - avatarı

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
BU SEYİ İNDİRDİM HALA CALIŞMIYO FACEDEKİ VİDEOLAR SİKAYETCİYİM BEN

Kimden şikayetçisiniz ?

Sorununuz büyük bir ihtimalle flash player eklentisinin eksikliğinden değil dns ayarlarından bunu ağ bağlantılarınızın ayarlarından dns numaralarını aşağıdaki şekilde değiştirerek sorununuz çözülebilir.

4 2 2 1 - üst kutuya

4 2 2 3 - alt kutuya
Eski 19-09-2009   #5 (mesaj-linki)
Misafir

bu flash playeri indirmek istiyorum ama nasil olacagini bilmiyorum
Alıntı:
adobe flash player 10 activex indir
Eski 03-10-2009   #6 (mesaj-linki)
Misafir

flaş pleyır indiremiyorum
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
adobe flash player 10 activex, adobe flash player 10 activex indir, flash player 10 activex, flash player activex 10,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Flash Player 10 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Flash Movie Player 1.4 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 3 19-04-2009 10:02
Save Flash - Flash Saver - Flash Kaydedici virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 21-02-2009 23:48
Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) KisukE UraharA Süper Kahramanlar 6 18-01-2009 23:44
SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için NeutralizeR Flash/Video Dünyası 13 12-12-2008 20:04
Flash MP3 Player 3.3 virtuecat Arşive Kaldırılan Konular 1 14-07-2007 13:45