| | #1 (mesaj-linki) | |
| Flash Player 10 Flash tabanlı içeriklerin hızla artması, Adobe'u harekete geçirdi. Flash Player, kendini yenilemeye devam ediyor. Son sürümü kullanın, huzur bulun. Flash tabanlı içeriklerin sayısının artması, etkileşimli ve eğlenceli uygulamaların Flash ile hazırlanması, beraberinde performans ve estetik sorunlarını da getiriyordu. Adobe, 750 milyon Adobe Flash Player kullanıcısından aldığı geri dönüşleri değerlendirerek, yazılımını yeniledi ve Adobe Flash Player 10 RC2'yi duyurdu. Efektler ve hesaplamalar konusunda iyileştirmeler bulunan yeni yazılım, Linux kullanıcılarına da önemli değişiklikler sunuyor.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Flash Player 10 Adobe Flash Player 10 Çıktı İnternet kullanımının vazgeçilmezlerinden biri olan Adobe Flash Player 10. sürüme yükseltildi. İşte yeni sürümdeki yenilikler ve indirme bağlantısı. Temmuz ayında beta sürümüne geçen Adobe'un ünlü Flash Player yazılımı, nihayet tam sürüm olarak yayınlandı. Flash Player 10'un en dikkat çeken yenilikleri, üç boyutlu efektler ve donanım hızlandırma olarak söylenebilir. Adobe sitesinde yer alan tanıtımdaki DVD kutusu ile Flash Player 10'un getirdiği yeni özellikleri test edebilirsiniz. Yakında çoğu sitenin içeriğini görüntüleyebilmek için ihtiyaç duyar hale geleceğiniz Adobe Flash Player 10 tarayıcı eklentisini şimdiden indirip kurmanızda fayda var. Adobe Flash Player 10 indir. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Flash Player 10
BU SEYİ İNDİRDİM HALA CALIŞMIYO FACEDEKİ VİDEOLAR SİKAYETCİYİM BEN
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
Kimden şikayetçisiniz ? Sorununuz büyük bir ihtimalle flash player eklentisinin eksikliğinden değil dns ayarlarından bunu ağ bağlantılarınızın ayarlarından dns numaralarını aşağıdaki şekilde değiştirerek sorununuz çözülebilir. 4 2 2 1 - üst kutuya 4 2 2 3 - alt kutuya | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
bu flash playeri indirmek istiyorum ama nasil olacagini bilmiyorum
| |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
flaş pleyır indiremiyorum
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| adobe flash player 10 activex, adobe flash player 10 activex indir, flash player 10 activex, flash player activex 10, |
Flash Player 10 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Flash Movie Player 1.4 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 19-04-2009 10:02 |
| Save Flash - Flash Saver - Flash Kaydedici | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 21-02-2009 23:48 |
| Flash (Flash Kimdir? - Flash Hakkında) | KisukE UraharA | Süper Kahramanlar | 6 | 18-01-2009 23:44 |
| SWF9 Patch - Flash Player 9'da yüklenmeyen flash animasyonları için | NeutralizeR | Flash/Video Dünyası | 13 | 12-12-2008 20:04 |
| Flash MP3 Player 3.3 | virtuecat | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 14-07-2007 13:45 |