Arama

Flash Player 10

Güncelleme: 20 Haziran 2013 Gösterim: 55.129 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Flash tabanlı içeriklerin hızla artması, Adobe'u harekete geçirdi. Flash Player, kendini yenilemeye devam ediyor. Son sürümü kullanın, huzur bulun.
Flash tabanlı içeriklerin sayısının artması, etkileşimli ve eğlenceli uygulamaların Flash ile hazırlanması, beraberinde performans ve estetik sorunlarını da getiriyordu. Adobe, 750 milyon Adobe Flash Player kullanıcısından aldığı geri dönüşleri değerlendirerek, yazılımını yeniledi ve Adobe Flash Player 10 RC2'yi duyurdu. Efektler ve hesaplamalar konusunda iyileştirmeler bulunan yeni yazılım, Linux kullanıcılarına da önemli değişiklikler sunuyor.
Sponsorlu Bağlantılar
ActiveX Control for Windows

Ekstra Bilgi:
Alıntı
Blue Blood adlı kullanıcıdan alıntı

Adobe Flash Player 10 Çıktı
İnternet kullanımının vazgeçilmezlerinden biri olan Adobe Flash Player 10. sürüme yükseltildi. İşte yeni sürümdeki yenilikler ve indirme bağlantısı.

Temmuz ayında beta sürümüne geçen Adobe'un ünlü Flash Player yazılımı, nihayet tam sürüm olarak yayınlandı. Flash Player 10'un en dikkat çeken yenilikleri, üç boyutlu efektler ve donanım hızlandırma olarak söylenebilir. Adobe sitesinde yer alan tanıtımdaki DVD kutusu ile Flash Player 10'un getirdiği yeni özellikleri test edebilirsiniz. Yakında çoğu sitenin içeriğini görüntüleyebilmek için ihtiyaç duyar hale geleceğiniz Adobe Flash Player 10 tarayıcı eklentisini şimdiden indirip kurmanızda fayda var.

Adobe Flash Player 10 indir.


Son düzenleyen ahmetseydi; 20 Haziran 2013 17:28

Benzer Konular

22 Kasım 2014 / Misafir Soru-Cevap
3 Nisan 2007 / virtuecat Bilgisayar
1 Temmuz 2013 / Mira Bilgisayar