ZAC (İnternet Tarayıcı) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-10-2008   #1 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı
ZAC (İnternet Tarayıcı)

Çok Özel Bir Tarayıcı: ZAC

Firefox'un ustalarına değil de, özel ilgiye ihtiyaç duyan, otizm belirtileri gösteren çocuklara yönelik bir tarayıcı ile tanışın: Zone for Autistic Children.
İnternet her ne kadar hepimizin sosyal hayatını bir parça gerçekten sanala kaydırsa da, bu sıkıntının çok daha fazlasını henüz küçücükken yaşayan ve hayatını bu şekilde geçiren çok özel çocuklar da var. Otizm belirtileri gösteren ve sosyalleşmek, aileleri de dahil diğer insanlarla iletişim kurmak ve konsantrasyon sorunları yaşayan bu çocuklara yönelik geliştirilen ZAC Browser (Zone for Autistic Children), küçük yaştaki çocuklar için harika bir uygulama olmasının yanı sıra, otistik çocukların da eğlenerek kullanabileceği özel bir web tarayıcısı.

Çocuklar İçin İnternet

Cıvıl cıvıl bir ekranda açılan ZAC, akvaryumdaki beş ana bölümde çocuklara yönelik video klipler, oyunlar, müzik, sesli ve görüntülü hikayeler sunuyor. Windows işletim sistemi ile kullanılabilen tarayıcıyı herhangi bir kurulum işlemi olmaksızın doğrudan indirip kullanmak için buraya tıklayın.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-10-2008   #2 (mesaj-linki)
metglass - avatarı
Cvp: ZAC (İnternet Tarayıcı)

TEŞEKÜR EDRİM COCUK RUHLUYUM BAKALIM HOŞUMA GİDECEKMİ..

YA ARKADAŞIM COK GÜZERLMİŞ HOŞUMA GİDDİDE BEN ONU KAPATAMADIM ALT F4 LE KAPATINCA ALTTAKİ UZUN İNCE SATIR GİDDİ BAşlat menüsü flan kayboldu..

Son Düzenleyen AngelFRANTIX; 11-10-2008 @ 11:40.
Eski 11-10-2008   #3 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı

Problem çözüldü.
Eski 29-10-2008   #4 (mesaj-linki)
metglass - avatarı

Nasıl cözüldü ben yükledim gene aynı oldu... cözüldü deyince bende cözüldü sandım ....

şaka yaptım... denemedim daha bakalım bişey olacakmı
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
ZAC (İnternet Tarayıcı) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Maxthon Browser - İnternet Tarayıcı konuralp1980 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 01-04-2009 23:19
Hp Scanjet N7710 Belge Sayfa Beslemeli Tarayıcı (L1989A) KisukE UraharA Tarayıcılar 0 09-11-2008 18:21
Sleipnir (İnternet Tarayıcı) AngelFRANTIX Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 24-07-2008 20:45
İnternette Tarayıcı Savaşı Blue Blood Internet/Bilgisayar Dünyası 1 22-02-2008 17:16
Retina Port Scanner (Port Tarayıcı) kompetankedi Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 28-05-2007 16:46