| | #1 (mesaj-linki) | |
| Partition Magic 8.0![]() Diskinizi 2 ye bölmek için hele hele diğer disk deki işletim sisteminizi formatlamak için saatler harcamanıza gerek yok. Partition magic 8.0 Tr. explorer ortamında bu işinizi halleder. En güzel özelliği ise Türkçe ve Full olması. RapidShare: 1-Click Webhosting Partition 8.0 TR Son Düzenleyen kompetankedi; 16-01-2007 @ 15:20. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Partition magic 8.0 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- ![]() Not= resimler alıntıdır | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Partition Magic 8.0
bu programla sadece hdd yı bolun bıcımlendırmeyın daha sonra XP çalışırken fdisk atma [Resimli anlatım] bu lınktekı ıslemı uygulayın daha cok werım alıcaksınız ben oyle yaptım şahsen bendede hata werıyordu bu rogramla sadece hdd yı boldum bıcımlendırme yapmadım gerı kalan işlemı yukardakı lınk den yaptım | |||||||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
program hata verio ne yapacaz
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Partition Magic 8.0 | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ellerine sağlık
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
teşekkürler kardeşim
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Zaten HDD yi bölmeye çalışırken bu hatayı verio napcaz :s assertion failed :FALSE , file...\Debug.cpp,line 1131 bu hata çıkıyo tamam deyincede Abnormal program termination diye yazı çıkıyo yardımcı olurmusunuz | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
eline sağlık
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| magic, partition |
| partition magic, partition magic 8 0 turkce full, partition magic full, partition magic full download, partition magic turkce, |
Partition Magic 8.0 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Driver Magic Pro | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 18 | 19-10-2009 15:00 |
| Magic Johnson (Magic Johnson Kimdir? - Magic Johnson Hakkında) | eXcaLLaNT | Spor ww | 0 | 30-06-2008 12:57 |
| Amy Winehouse - Mr. Magic | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 20-05-2008 17:44 |
| Magic DVD Creator | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 14-01-2008 10:15 |
| Ranish Partition Manager / HDD'inizi bölün, boyutlandırın, silin | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 07-05-2006 19:43 |