| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kaspersky Virus Removal Tool - Virüs Temizleme ProgramıKaspersky Virus Removal Tool 7.0.0.242 (Ücretsiz) ![]() Sürüm:7.0.0.242 Üretici:Kaspersky Lab Dili: İngilizce Eklenme Tarihi: 11.11.2008 Boyutu: 27.4 Mb Lisans: Freeware (Ücretsiz) Kısıtlamalar: Sınırsız Sistem Gereksinimi: Windows (Tümü) Program Açıklaması: Kaspersky Virus Removal Tool, ünlü antivirüs firması Kaspersky tarafından geliştirilen ücretsiz bir virüs tarama programı. Anlık koruma sağlamayan bu uygulama bilgisayarınızda virüs arar, temizleme veya karantina alma işlemlerini yapar. Son Düzenleyen Aynacan; 15-11-2008 @ 00:52. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky Virus Removal Tool - Virüs Temizleme Programı Link ölmüş kardeş | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky Virus Removal Tool - Virüs Temizleme Programı | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Kaspersky Virus Removal Tool v7.0.0.290 (20.12.08)![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky Virus Removal Tool - Virüs Temizleme Programı
kardeş bu çalışmıyor yaw sen bi bakıver gari buna
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Kaspersky Virüs Removal 7.0.0.290 26.01.2009 Kaspersky Direk Link; >>>>Kaspersky Virüs Removal 7.0.0.290 26.01.2009 İndirmek İçin Tıklayın<<< Rapidshare Link; >>>Kaspersky Virüs Removal 7.0.0.290 26.01.2009 İndirmek İçin Tıklayın<<< NOT: Kaspersky Virüs Removal Tools Her Ay Güncellenmektedir, Eski Sürümü Server'dan Silip Yeni Sürümü Ekleniyor Ve Link Silinmemesi İçin Rapidshare'ye Upload Ettim... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar bu program sorunsuz çalışıyor öyle sorunsuzki hemen hemen hiçbir internet sayfasına sokmuyor virüs var diye ben bir kere kullandım bidaha kullanmam :s
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kaspersky Virus Removal Tool - Virüs Temizleme Programı Fıstık Kardeş Bu Anti-Virüs Programı Değil, Sadece Virüs Temizleme Programı Kaspersky'dan Silemediği Virüs'leri Bu Programla Silebiliyor. Hiç Bir İnternet Sayfasına Girmiyorsan Kaspersky Kullanıyorsanız Ayarları Gözden Geçir. Belki Yüksek Seviye Koruma Yapmış Olabilirsin Onu Normal'e Getir Sorun Kalmaz. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Programı indirdim. Start AÇ'ılmıyor. Sorun ne olabilir ?
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kaspersky virüs programı, kaspersky virüs programı indir, kaspersky virüs temizleme, msn temizleme programı indir, virüs temizleme programı, |
Kaspersky Virus Removal Tool - Virüs Temizleme Programı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Virüs Temizleme Programı | Gabriella | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 4 | 6 Saat Önce 16:31 |
| Kaspersky Virüs Temizleme Aracı | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 17 | 15-09-2009 06:07 |
| Cep Telefonları için Anti-Virüs Programı - Kaspersky Anti-Virus Mobile | virtuecat | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 6 | 01-09-2009 22:04 |
| W32.Pexmor@mm Removal Tool | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 19-12-2007 12:13 |
| Norton Removal Tool 2007.2.04.12 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 18-06-2007 01:47 |