Maya7 Tasarım Programı Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 24-11-2005   #1 (mesaj-linki)
LoverMaN_07
Maya7 Tasarım Programı

Evet arkadaslar dünyanın en büyük tasarım programı olan mayanın yeni versiyonu..

Orjinal Acıklama : Academy Award® winning Maya® software is the world's most powerfully integrated 3D modeling, animation, effects, and rendering solution. Maya also adds to the quality and realism of 2D graphics. That's why film and video artists, game developers, visualization professionals, Web and print designers turn to Maya to realize their creative vision.

Autodesk - Autodesk Maya - Autodesk Maya Personal Learning Edition Trial Download

Arkadaşlar açılan sayfada mailiniz falan doldurup sonra submite basıyorsunuz size download linkini veriyor ok_? sorun olan burda sorsun arkadaşlar ben indirdim cariğinide indirdim yaptım çalıştı deneme sırası sizde

Boyut:299 mb

Son Düzenleyen virtuecat; 11-10-2006 @ 16:05.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
maya7, programı, tasarım
tasarim programi, tasarim programi indir,
Maya7 Tasarım Programı Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Teknoloji tasarım örnekleri var mı? Ziyaretçi Soru-Cevap 12 1 Hafta Önce 19:49
Game Maker 6.1 / Oyun Tasarım-Yapım Programı - Kendi Oyunlarınızı Yapın ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 16 2 Hafta Önce 00:40
Mimarlıkta Tasarım ThinkerBeLL Mimarlık 0 27-06-2009 17:18
Tasarım - Tasarım Nedir - Tasarım Hakkında HayLaZ61 X-Sözlük 0 23-11-2007 11:52
Moda Tasarım Teknisyeni P.u.S.u Meslekler 0 10-06-2007 03:12