| | #1 (mesaj-linki) |
Maya7 Tasarım Programı ![]() Evet arkadaslar dünyanın en büyük tasarım programı olan mayanın yeni versiyonu.. ![]() Orjinal Acıklama : Academy Award® winning Maya® software is the world's most powerfully integrated 3D modeling, animation, effects, and rendering solution. Maya also adds to the quality and realism of 2D graphics. That's why film and video artists, game developers, visualization professionals, Web and print designers turn to Maya to realize their creative vision. Autodesk - Autodesk Maya - Autodesk Maya Personal Learning Edition Trial Download Arkadaşlar açılan sayfada mailiniz falan doldurup sonra submite basıyorsunuz size download linkini veriyor ok_? sorun olan burda sorsun arkadaşlar ben indirdim cariğinide indirdim yaptım çalıştı deneme sırası sizde Boyut:299 mb Son Düzenleyen virtuecat; 11-10-2006 @ 15:05. | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| flash tasarım programları, flash tasarım programı, maya programı, maya programı download, maya7, program tasarlama, program tasarım, site tasarım programı, tasarim programi, tasarim programlari, tasarım program, tasarım programlar, tasarım programları, tasarım programı, tasarım proğramı, |
| Konu Araçları | |
Maya7 Tasarım Programı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Symbian Program Arşivi | virtuecat | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 35 | 1 Hafta Önce 23:31 |
| Trakya Üniversitesi | kompetankedi | Üniversitelerimiz | 2 | 23-07-2008 22:07 |
| Dicle Üniversitesi | Tiglon | Üniversitelerimiz | 0 | 10-09-2007 10:46 |
| Doğuş Üniversitesi | Tiglon | Üniversitelerimiz | 0 | 09-09-2007 13:46 |
| Zonguldak Karaelmas Üniversitesi | Tiglon | Üniversitelerimiz | 0 | 08-09-2007 13:00 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||