Üye Ol

Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 12-03-2007   #1 (mesaj-linki)
Directx 10 Directx 10
DİRECTX 10 işte enson oyun çalıştıran özelikleride çok

Oyunları Gerçekmiş Gibi Oynayın.

http://download.microsoft.com/downlo...dk_dec2005.exe

DirectX 10.1 Windows XP versiyonunu BURADAN
DirectX SDK 10 (December 2005)

Tanıtım:
Microsoft'un genel olarak oyunlarda DirectX programlaması için ürettiği yazılımın bu SDK, yani programlama sürümünde grafik tabanlı uygulamalar için de destek sunması oldukça hoş. Ancak tabiki bir OpenGL teknolojisiyle karşılaştırılamaz. Yine de son çıkan ekran kartlarından en iyi performansı almak ve tüm özellikleriyle kullanmak için sisteminizde muhakkak olması gereken bir Microsoft sistem eklentisi. Ayrıca standart sürüme ek olarak bu SDK sürümü ile, DirectX tabanlı uygulamalar da geliştirebiliyorsunuz.

Programın Yeni Sürümünün Özellikleri :
DirectX Kodu Aralık Güncelleme paketi
Direct3D eklentileri Kütüphanesi
Araçlar, uygulamalar, örnekler ve belgeler
DirectX 10 sistem çalıştırılabilir dosyaları (oyunları ve bu tabanlı uygulamaları çalıştırabilmek için)
DirectX 10 uygulama geliştirme arabirimi (SDK ile)
DirectX, C++ ve C# tabanlı geliştirmeler için örnek uygulamalar, kodlar, araçlar ve kaynak kodları

Not : DirectX 10 paketi, henüz geliştirilme aşamasındadır. 32 ve 64 bit sistemler üzerinde çalışabilir, ancak henüz son kullanıcı ve Windows XP için 9.0c sürümü sunulduğundan, bu SDK 10 sürümünü sadece geliştirici iseniz indirmeniz tavsiye edilir.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-03-2007   #2 (mesaj-linki)
dark_mre
Cvp: Directx 10 Cvp: Directx 10
emegine saglık kardesim.bişe sorcam benim ekran kartım FX5500 256' lık destekler mi bii hata vermesin sonra
Eski 28-03-2007   #3 (mesaj-linki)
Alıntı:
dark_mre adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
emegine saglık kardesim.bişe sorcam benim ekran kartım FX5500 256' lık destekler mi bii hata vermesin sonra
Piyasadaki tüm ekran kartlarını destekler Nvidia Chipsetli yada Atı Chipsetli veya SIS Chipsetli farketmez. Süphesiz yükleyebilirsiniz!
Eski 02-06-2007   #4 (mesaj-linki)
paylaşım için çok teşekkürler..
Eski 11-06-2007   #5 (mesaj-linki)
uzuuunn zamandır buraya üyeyim her ne gerekiyorsa buradan alıyorum. ama hiç yazı yazmamıştım.. burada emeği gecen herkese coookk teşekkür ederim.. emeğinize sağlık
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Directx 10 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Görüntü Ayarlarının Ustası Olun kompetankedi PC/Internet Teknik Destek 18 27-03-2008 12:07
İnternet / Bilgisayar / Teknoloji Dünyası'ndan Haberler ThinkerBeLL Internet/Bilgisayar Dünyası 275 13-02-2008 01:57
DirectX NoRanynn Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 5 19-12-2007 18:01
GeTTo'nun Program Arşivi CrasHofCinneT Ücretsiz-Beta Yazılımlar 199 08-09-2007 23:35
GunZ Online NervouS Bilgisayar (PC) Oyunları 5 27-07-2007 14:07
En çok yapılan 50 arama
Sitede Arananlar
+18 video 18+ video ares 2.0.8 bit cep msn cinema bizarre directx 10 download format atma format atmak gifler gut gülen bebek hareketli arka planlar hareketli masaüstü ibretlik görüntüler korkunç korkunç resimler kurt adam kurtadam kız resimleri mavi karanlık medusa msn adres alma msn adresi al msn adresi alma msn adresi almak msn adresi aç msn engelleyenler msn göz kırpmaları msn hata kodları msn kapatma msn şifre değiştirme msxlabs nick plates rap şarkılar rap şarkıları rock grupları sihirbazlık sokak kadını su maymunu uzay nedir uzaylılar vampir xp temaları yazı tipleri çantalar şahmaran şanışer şeytan
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:14
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Bazı Bölümler:  Çoklu Oturum Açma - Göz Kırpmaları - Messenger İfadeleri - Görüntü Resimleri - MSN Eklentileri
Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Forum veya site tasarımımızın kısmen ya da tamamen kopyalanması durumunda yasal yaptırım uygulanacaktır.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08729792 saniyede (65.26% PHP - 34.74% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR