| | #1 (mesaj-linki) |
| DİRECTX 10 işte enson oyun çalıştıran özelikleride çok Oyunları Gerçekmiş Gibi Oynayın. http://download.microsoft.com/downlo...dk_dec2005.exe DirectX 10.1 Windows XP versiyonunu BURADAN DirectX SDK 10 (December 2005) Tanıtım: Microsoft'un genel olarak oyunlarda DirectX programlaması için ürettiği yazılımın bu SDK, yani programlama sürümünde grafik tabanlı uygulamalar için de destek sunması oldukça hoş. Ancak tabiki bir OpenGL teknolojisiyle karşılaştırılamaz. Yine de son çıkan ekran kartlarından en iyi performansı almak ve tüm özellikleriyle kullanmak için sisteminizde muhakkak olması gereken bir Microsoft sistem eklentisi. Ayrıca standart sürüme ek olarak bu SDK sürümü ile, DirectX tabanlı uygulamalar da geliştirebiliyorsunuz. Programın Yeni Sürümünün Özellikleri : DirectX Kodu Aralık Güncelleme paketi Direct3D eklentileri Kütüphanesi Araçlar, uygulamalar, örnekler ve belgeler DirectX 10 sistem çalıştırılabilir dosyaları (oyunları ve bu tabanlı uygulamaları çalıştırabilmek için) DirectX 10 uygulama geliştirme arabirimi (SDK ile) DirectX, C++ ve C# tabanlı geliştirmeler için örnek uygulamalar, kodlar, araçlar ve kaynak kodları Not : DirectX 10 paketi, henüz geliştirilme aşamasındadır. 32 ve 64 bit sistemler üzerinde çalışabilir, ancak henüz son kullanıcı ve Windows XP için 9.0c sürümü sunulduğundan, bu SDK 10 sürümünü sadece geliştirici iseniz indirmeniz tavsiye edilir. | |
| |
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Directx 10
emegine saglık kardesim.bişe sorcam benim ekran kartım FX5500 256' lık destekler mi bii hata vermesin sonra
| |
| |
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Directx 10 | |
| |
| | #4 (mesaj-linki) |
paylaşım için çok teşekkürler..
| |
| |
| | #5 (mesaj-linki) |
uzuuunn zamandır buraya üyeyim her ne gerekiyorsa buradan alıyorum. ama hiç yazı yazmamıştım.. burada emeği gecen herkese coookk teşekkür ederim.. emeğinize sağlık
| |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
Directx 10 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Görüntü Ayarlarının Ustası Olun | kompetankedi | PC/Internet Teknik Destek | 18 | 27-03-2008 12:07 |
| İnternet / Bilgisayar / Teknoloji Dünyası'ndan Haberler | ThinkerBeLL | Internet/Bilgisayar Dünyası | 275 | 13-02-2008 01:57 |
| DirectX | NoRanynn | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 5 | 19-12-2007 18:01 |
| GeTTo'nun Program Arşivi | CrasHofCinneT | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 199 | 08-09-2007 23:35 |
| GunZ Online | NervouS | Bilgisayar (PC) Oyunları | 5 | 27-07-2007 14:07 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Bazı Bölümler: Çoklu Oturum Açma - Göz Kırpmaları - Messenger İfadeleri - Görüntü Resimleri - MSN Eklentileri Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Forum veya site tasarımımızın kısmen ya da tamamen kopyalanması durumunda yasal yaptırım uygulanacaktır. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||