| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ulead PhotoImpact![]() Çok KaLiteLi Resim DüzenLeme ProgramLarından Birisidir.. ![]() http://www.ulead.com/pi/trial.htm ArkadaşLar Yukarıda ki Link PhotoImpact in TriaL Version Link'i dir. TriaL Versionu İndirmek İçin AçıLan Siteye Login OLmanız Gerekiyor.. ![]() Son Düzenleyen NeutralizeR; 14-10-2006 @ 08:46. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ulead PhotoImpact v10.0 Photoshopta zorlanan arkadaşlara photoimpact 11 i öneririm.Proramda çok guzel ''Image Editing Tasks'' bölümü war istediginiz resme otomatik olarak olda bulunan efekti ekliyor...Mesala ; Resmimi seçtim orjinal hali böyleydi resmin ![]() photoimpactte ''image editing Tasks'' bölümünden yagmur efektini seçtim 30 sn surmedi ve aşşadaki gibi oLdu ![]() kullandıgım surum v.11 ayrıca v11 in updatelerini yuklemek için link --- > UPDATE | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ulead PhotoImpact v10.0
tşkler
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ulead PhotoImpact | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Ulead PhotoImpact
bu program tam bana göre | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| photoimpact, ulead |
| ulead photoimpact 12, |
Ulead PhotoImpact Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ulead PhotoImpact X3 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 16 | 4 Hafta Önce 02:18 |
| Ulead PhotoImpact 12 | lionhead | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 09-08-2009 18:47 |
| Ulead CD & DVD PictureShow (Fotoğraflar TV Ekranında) | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 6 | 03-05-2009 13:14 |
| Ulead COOL 3D 3.5 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 26-03-2009 16:04 |
| Ulead VideoStudio 9.0 | LoverMaN_07 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 06-02-2007 15:56 |