| | #1 (mesaj-linki) | |
| Çok kaliteli bir ekran kaydediticisi olan camtasia studio ekran kaydetmekte oldukça başarılı fonksiyonllarada sahip üstelik kayıt yaparken sessinizide eklemeniz mümkün yani camtasia studio ile sesli sunum hazırlıya biliyorsunuz en yüksek kaliteli kayıtta 10 dk lık bir kayıtın boyutu 650 mb ta kadar çıkabiliyor. Sadece boyutundan ne kadar kaliteli oldugunu anlamamız mümkün kayıt fonk siyonları full ekran belirli bölge kayıtı ve fare takip kayıtı olarak istege baglı degişebiliyor.Camtasia studio nun sadece kayıt fonksiyonu yok programın içinde bir camtasia player ve procuder de mevcut playerde oluşturdugunuz vidyoları izlerken procuderdede eksik buldugunuz kısımları düzeltip telafi edebiliyorsunuz. MSN Messenger'da karşınızdaki kişinin web cam'ini kayıt etmeniz mümkün. Flash Anlatım Yükleniyor...Bekleyiniz..(Acılmazsa sag tıklayıp Play deyin) ![]() ^ Yukarıda görüldügü gibi kayıta başlamak için hiçbir secenegi degiştirmeden ok diyoruz. ![]() ^İşaretli olan secenekte ileri diyoruz... ![]() ^İleri.... ![]() ^ Kameranız var ve kameranızdan cekim yapmak istiyorsanız 'Rekord Camera' secenegini işaretleyiniz.Pc'nizden kayıt alacaksanız 'Rekord Audio' secenegi işaretli kalsın. İleri... ![]() ^^ Cekim yapacagınız bölgeyi kendiniz belirlemek isterseniz.... ^^ ![]() Yukarıdaki resimde görüldügü gibi....Select diyoruz ve belirleyecegimiz alanı secip kayıta başlıyoruz...(Record) .Download::. Name : www.bestserials.com Son Düzenleyen Blue Blood; 13-01-2008 @ 14:36. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Camtasia Studio 3 Program gayet güzel ve iyi çalışıyor avi kaydetme seçeneği var orda avi kaydedemiyosanız..(Sürekli kullandıgım bir program) Küçük çaplı bir çekimse avi yi gif e veya flasha dönüştürebilirsiniz..fakat ben sadece avi-gif kullanıyorum flashtan anlamam.. Son Düzenleyen D.a.w.N; 10-02-2006 @ 14:05. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Camtasia Studio 3
peki nasıl yüklecezbunu
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
seriali yok mu arkadasim program ben de var ama sadece 30 gunluk deneme surumu .. ilacini da versen iyi olur tsk | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Camtasia Studio 3 ProGramlar Deneme AmaçLıdır.. Sitemizde SeriaL Ve Crack Bulunmamaktadır. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Camtasia Studio 3 ve 4
bende bu camtasıa nın 4 u wardı onceden bı cekım yapmıstım herturlu kullanabılıyordum ama bellı bırsure acmadım programı gunu gecmıs galıba sımdıdde hıc bı sekılde cekmıs oldugum goruntulerı ızleyemıorum yenı ındırdım camtasıa 3 we 4 u tekrardan yıneaynı problemle karsılasıyorum o cekmıs oldugum goruntulerı nasıl ızleyebılırım yardımcı olursanız cok sewınırım cok acıl cunku maıl olarak yollarsan sewınırım
Son Düzenleyen virtuecat; 22-12-2006 @ 03:10. Sebep: e-mail vermek yasakdır | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
formatını nasıl değiştireceiğim.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
kerdeş güzel bir program paylaşım için teşekkür ederim ama link çalışmıyor yenilersen bizde faydalanabiliriz şimdiden tşk | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
paylaşımın için tşkler ama link hata veriyor düzeltirsen sevinirim
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
evet link gitmiş bir el atarsanız iyi olur
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| camtasia, studio |
| camtasia studio 3, |
Camtasia Studio Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Home Studio | Ghostlover | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 25 | 2 Hafta Önce 16:19 |
| Pinnacle Studio Plus 9.4 | AriThmetiCs | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 28-07-2009 13:44 |
| DJ/VJ Yazılımları Tracktor Dj Studio 2 + Virtual Dj + FL Studio vd. | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 06-05-2009 01:50 |
| FL Studio 6.0 | tHeBruTaLiTyOfHeLL | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 07-02-2008 15:03 |
| Admin Studio 6 | ivesa | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 31-01-2006 20:38 |