| | #1 (mesaj-linki) | |
| Explorer Anti-Lock (Internet Explorer Başlangıç Sayfasını Kurtarın) Son zamanlarda bir çok siteden direk bilgisayara bulaşan ve de açılış sayfasını kendi istedikleri sayfa olarak kitleyen programlar vardır. Anti-Lock tarayıcınızın kilidini açar ve açılış sayfanızı boş hale getirir. Her seferinde tarayıcınızın ayarlarını değiştirmek yerine tek dosya halinde ve exe uzantılı bu uygulamayıa çift tıklamanız yeterli olacaktır. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Explorer Anti-Lock (İnternet Explorer Başlangıç Sayfasını Kurtarın) EVET DEDİĞİ GİBİ BU PROGRAM BU SORUNU ORTADAN KALDIRIYOR.VİRTU NUN KOBAY OLARAK KULLANDIĞI İLK KİŞİ BENİM VE VİRTU 1 TEPSİ KAYMAKLI EKMEK KADAYIFINI HAKKETTİ. TEŞEKKÜRLER VİRTU | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Explorer Anti-Lock (İnternet Explorer Başlangıç Sayfasını Kurtarın)
arkadaşlar ben de bir msn giriş sayfası kilidi var bir türlü çözemedim kafayı yedirtecek bana yardımcı olurmusunuz | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
program için teşekkür ederim tam ihtiyacım olan bir programdı. allah razı olsun, allah ne muratın varsa versin..........................
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar teşekkür ederim.benimde çok işime yaradı proğram.hatta 50 puan kazandırdı sertifikada.sağolun.... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
açılış sayfası için anti programını indirdim o sadece bilgisayar açıkken boş kullanıyo bilgisayar açılıp kapanınca yine aynı sayfa geliyo nolur yardım edinnnnnnn ben bu değişikleri regedittende yaptım (kayıt defteri ) aynı şekilde bilgisayar açılıp kapanınca gine aynı sayfa oluyo offfffffff..........
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
tşk ustam ellerinr saglık tşk ler
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
program bozuk calismiyor
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
abi bu siteyi yapandan allah razı olsun beni büyük bir dertten kurtardı çok teşekkür ederim.........birde abi bu siteye üye oldum ama ne yapcam burda programı indirdim işim bitti beni bilgilendirirseniz çok iyi olcak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| anti lock, antilock, antilock download, antilock exe, antilock indir, |
Explorer Anti-Lock (Internet Explorer Başlangıç Sayfasını Kurtarın) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Internet Explorer 7.0 Portable | By_Dark | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 14-01-2009 20:08 |
| Internet Explorer 7 Final | KRALL | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 13 | 15-11-2008 20:20 |
| Explorer Açılış Sayfanızı Kurtarın (StartPage Guard Download v2.52) | hellboys | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 21-12-2006 01:23 |
| Internet Explorer 7 RC1 | esempio | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 03-11-2006 17:07 |
| Internet Explorer 7 (Beta 3) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 20-07-2006 08:54 |