| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sony Map (Resimli Anlatım) Program kurulum gerektirmiyor, programda, Avrupa ve Türkiyedeki gideceğiniz veya merak ettiğiniz yerlerin yol haritaları ve mesafelerini hesaplayabilirsiniz. Örneğin Hakkarinin bir köyünden Parise giderken hangi yollardan geçeceksiniz, yol kaç km kaç saat sürecek bunları hesaplayabilirsiniz. part1 ve part2 yi indirdikten sonra winrardan bi klasöre çıkartın (program 76mb) sonymap dosyasını çalıştırın fare ile istediğiniz bölgeleri büyütünce köy yollarını bile gösteriyor. mesafe hesaplamak için departure bölümüne bulunduğunuz yerin ismini (örneğin yozgatın babayağmur köyü) arrival bölümüne gideceğiniz yerin ismini (örneğin izmirin tire ilçesi) yazıp entere basın. Siz yer isimlerini ilgili yerlere yazarken yer isimleri çıkmaya başlar. yer isimlerini yazarken Türkçe karakter kullanmayın. Bu program kurtsoftun benzer programından çok daha güzel. ![]() ![]() ![]() Download : RapidShare: 1-Click Webhosting >Freeware< Son Düzenleyen NeutralizeR; 05-10-2007 @ 12:29. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sony Map.. [[resimli anlatım]]
burdaki linkler calısmıyor. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Sony Map.. [[resimli anlatım]]
http://www.msxlabs.org/forum/ext.php...24/SONYMAP.rar | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sony Map (Resimli Anlatım)
Çok teşekkürler
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Teşekkürler. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
kurulurken bır program acmamı ıstıyor, open sayfası acılıyor, sorun nedır bılen varmı ?
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| sony map, sony map download, sony map indir, sonymap, sonymap download, |
Sony Map (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Alcohol %120 (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 14 | 01-10-2009 14:59 |
| PC Nasıl Toplanır? (Resimli Anlatım) | Gabriella | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 14-08-2009 02:41 |
| Sony Vegas 7.0 (Resimli Anlatım) | we come one | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 23-03-2009 16:41 |
| AutorunPro (Resimli Anlatım) | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 27-02-2007 12:24 |