| | #1 (mesaj-linki) |
Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite 2 ![]() Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite yenilenmiş özellikleri ve kolay kullanımı ile oldukça başarılı bir sistem temizleme ve sistem hatalarını düzeltme programıdır. - Sürücü Temizleyicisi - Kayıt (Registry) Temizleyicisi - Internet Temizleyicisi - DLL Temizleyicisi - Internet Ayarlayıcısı - Başlangıç Ayarlayıcısı - Dosya İlişkilendiricisi - Dosya Silicisi - Reklam Önleyicisi Ashampoo programı tam bir paket halinde gelmektedir. Böylece hem sisteminizin güvenliği ve hızını düzeltebiliyorsunuz, hem de daha hızlı surf ve daha bol sabit sürücü alanına da sahip olabiliyorsunuz.Windows programlarını kaldırdıktan sonra geride bıraktıkları DLL dosyaları yüzünden oldukça yavaşlamış bir sisteminiz varsa; Oldukça karışık bir sabit sürücünüz bulunuyorsa; Internet hızınız sizi tatmin etmiyorsa; Birçok masaüstü ve başlat menüsü linkiniz çalışmıyorsa ve surf yaparken çok sayıda rahatsız edici reklam pencerelerine katlanmak zorunda kalıyorsanız bu program sizin için çok kullanışlı olucak demektir.. Download Trial Kullanım Key'i İçin Tıklayın >Trial< Son Düzenleyen ozti; 02-04-2006 @ 20:53. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite 2
Ellerine sağlık. Güzel bir uğraş vermişsin. Benimde katkım olsun istedim ve Programın Türkçe yamasını ekliyorum. http://s1.ultrashare.net/hosting/fs/1ccf3facc5f364e8/ Ekli dosyanın rar şifresi :msxlabs Son Düzenleyen ozti; 03-04-2006 @ 20:55. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite 2 Türkçe yama ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar için türkçe yamayı ekli olarak cevaba ekledim..Ayrıca serial,crack,warez tarzı istekler ve paylaşımlar forumumuzda yasaktır bu tarz istek ve paylaşımlarda bulunmayınız... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
tr yama in teşekkürler kurdum ama olmadı
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
teşekkürler,deneyeceğim
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Ashampoo WinOptimizer Platinum Suite 2 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Program Arşivi - Tüm Programlar | D.a.w.N | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 65 | 2 Hafta Önce 09:59 |
| All in One A.I.O Arşivi ~ Hepsi Bir Arada Programlar ~ | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 54 | 18-06-2008 17:20 |
| Ashampoo UnInstaller Platinum 2 | NoRanynn | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 29-04-2008 16:26 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||