MorphBuster (Resimler için Geçiş Efekti) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-06-2009   #1 (mesaj-linki)
Eq0s - avatarı
MorphBuster (Resimler için Geçiş Efekti)

Arkadaşlar, şu ana kadar bir çok program paylaşıldı fakat açıklamalar eksik kaldı... Şimdi size harika bir program sunuyorum : MorphBuster... Kullanımı kolay geniş arayüzlü bu programı mutlaka denemelisiniz...

İşe programı açmakla başladık...

Noktalarımızı falan seçtik... (Gerekli açıklama resimde var)Açıklamaları iyi okuyun... Üşenmeyin

Kayıt işlemini de yaptık... İşte resmin son hali:

Resmin seri bir şekilde hareket edebilmesi için lütfen bekleyiniz...
Bütün anlatım bana aittir kesinlikle alıntı değildir...Replerinizi bekliyorum...
Dip Not: Program beta sürüm olduğu için MorphBuster otomatik olarak küçük bir reklamı resminizin altına ekleyebilir onun için bana kızmayı

Repleri Bekliyorum
(Rapidshare'dır...)

Son Düzenleyen ahmetseydi; 24-06-2009 @ 10:13.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 3 Hafta Önce   #2 (mesaj-linki)
Eq0s - avatarı
Cvp: MorphBuster (Resimler için Geçiş Efekti)

sadece 3 kişi mi? upupupupup.....
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
efekti, geçiş, morphbuster, resimler
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MorphBuster (Resimler için Geçiş Efekti) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Üniversiteye sınavsız geçiş yapabilmek için şartlar nelerdir? elemelem Soru-Cevap 12 1 Hafta Önce 23:13
Sqirlz Morph (Resimler için Geçiş Efekti) yorulmazturk Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 29-06-2009 22:58
Resim dersi için, farklı geometrik resimler var mı? daMLa- Soru-Cevap 10 27-03-2009 19:25
Geçiş Elementleri (Geçiş Metalleri) Blue Blood Kimya 1 27-01-2009 14:30
Grup Gündoğarken - Resimler Resimler nünü Türkçe Şarkı Sözleri 0 16-06-2008 12:22