| | #1 (mesaj-linki) | |
| MorphBuster (Resimler için Geçiş Efekti)Arkadaşlar, şu ana kadar bir çok program paylaşıldı fakat açıklamalar eksik kaldı... Şimdi size harika bir program sunuyorum : MorphBuster... Kullanımı kolay geniş arayüzlü bu programı mutlaka denemelisiniz... ![]() Kayıt işlemini de yaptık... İşte resmin son hali: ![]() Resmin seri bir şekilde hareket edebilmesi için lütfen bekleyiniz... Bütün anlatım bana aittir kesinlikle alıntı değildir...Replerinizi bekliyorum... Dip Not: Program beta sürüm olduğu için MorphBuster otomatik olarak küçük bir reklamı resminizin altına ekleyebilir onun için bana kızmayı ![]() ![]() Repleri Bekliyorum ![]() (Rapidshare'dır...) Son Düzenleyen ahmetseydi; 24-06-2009 @ 10:13. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MorphBuster (Resimler için Geçiş Efekti)
sadece 3 kişi mi? upupupupup.....
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| efekti, geçiş, morphbuster, resimler |
MorphBuster (Resimler için Geçiş Efekti) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Üniversiteye sınavsız geçiş yapabilmek için şartlar nelerdir? | elemelem | Soru-Cevap | 12 | 1 Hafta Önce 23:13 |
| Sqirlz Morph (Resimler için Geçiş Efekti) | yorulmazturk | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 29-06-2009 22:58 |
| Resim dersi için, farklı geometrik resimler var mı? | daMLa- | Soru-Cevap | 10 | 27-03-2009 19:25 |
| Geçiş Elementleri (Geçiş Metalleri) | Blue Blood | Kimya | 1 | 27-01-2009 14:30 |
| Grup Gündoğarken - Resimler Resimler | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 12:22 |