VirtualBox - Sanal Bilgisayar Yazılımı Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-07-2009   #1 (mesaj-linki)
UnknowN - avatarı
VirtualBox - Sanal Bilgisayar Yazılımı

VirtualBox - Sanal Bilgisayar Yazılımı

Ücretsiz sanal makina yazılımlarından Sun'ın VirtualBox yazılımının 3.0 sürümü çıktı. Bu tür "sanallaştırma (virtualization)" yazılımları ile kendi işletim sisteminiz içerisinde aynı anda başka işletim sistemleri çalıştırabiliyorsunuz.

En son çıkan 2.2.4 nolu sürümünün ardından 3.0 sürüme büyük bir güncelleme geçirerek terfi eden VirtualBox, artık Direct3D 8 ve 9 yazılımlarına ve oyunlarına destek verebilecek.

Ayrıca Linux, Windows ve Solaris sürümlerine özgü olmak üzere OpenGL desteği de OpenGL 2.0 sürümüne çıkarılmış durumda. Tabii bunlardan yararlanmak için VirtualBox ile birlikte gelen Guest Additions adlı eklenti paketini de yüklemeniz gerekmekte. Ayrıca bir dip not daha düşecek olursak Guest Additions eklentisini sanal makinedeki Windows'ta güvenli modda yüklemeniz ve normalde kapalı olan 3D hızlandırma seçeneğini ayarlar kısmından elle aktif hale getirmeniz gerekiyor.

Download:VirtualBox 3.0
Ayrıca :Sanal Bilgisayar Kurulumu (Videolu Anlatım)
Detaylı kullanım kılavuzu:Sun VirtualBox®
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bilgisayar, sanal, virtualbox, yazılımı
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
VirtualBox - Sanal Bilgisayar Yazılımı Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Günün Bedava Yazılımı c0lin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 53 1 Hafta Önce 11:46
Sanal Reklam - Sanal Reklam Nedir - Sanal Reklam Hakkında nünü X-Sözlük 1 1 Hafta Önce 21:31
Sanal Bilgisayar Kurulumu (Videolu Anlatım) CyBerLoRd PC/Internet Teknik Destek 9 4 Hafta Önce 15:25
Bilgisayar Nedir? Bilgisayar Hakkında Blue Blood Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 3 19-09-2008 17:01
Sanal - Sanal Nedir - Sanal Hakkında Blue Blood X-Sözlük 0 18-12-2007 17:17