TitanSoft XPress Sözlük 1.0 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-05-2007   #1 (mesaj-linki)
virusexcrement
TitanSoft XPress Sözlük 1.0

Kendi kendini geliştirebilen (e-Learning), hem yerel hem de internet araması yapabilen nadir Türkçe - İngilizce, İngilizce Türkçe sözlüklerden biridir. Yerel database'inde 80.000 kelime, online database'inde 1.500.000 kelime bulunmaktadır. Diğer sözlüklerden farkını bir örnekle açıklamak istiyorum. Diyelim ki yerel aramada bir kelime arattınız ve bulunamadı, program otomatik olarak pc'nizin internet bağlantısını kontrol edecek, eğer bağlantı varsa hemen benim sitemdeki online database'e bağlantı kurup bulunamayan kelimeyi çekecektir. Bu işlemlerin sonunda kendi filtreleme algoritmamdan ve online Türk Dil Kurumu Sözlüğü'nden de onay alıp kendi yerel database'ine kaydedecektir. Böylelikle sözlüğümüz kendi kendini geliştirebilen bir sözlük olup piyasadaki diğer sözlüklerden bir adım öne geçecektir.

Adı: TitanSoft XPress Sözlük 1.0
Boyut: 2.2mb
Link: http://www.darkcoder.biz/XPress.msi
Ekran Görüntüsü:
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
sözlük, titansoft, xpress
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
TitanSoft XPress Sözlük 1.0 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj