| | #1 (mesaj-linki) | |
| TitanSoft XPress Sözlük 1.0
Kendi kendini geliştirebilen (e-Learning), hem yerel hem de internet araması yapabilen nadir Türkçe - İngilizce, İngilizce Türkçe sözlüklerden biridir. Yerel database'inde 80.000 kelime, online database'inde 1.500.000 kelime bulunmaktadır. Diğer sözlüklerden farkını bir örnekle açıklamak istiyorum. Diyelim ki yerel aramada bir kelime arattınız ve bulunamadı, program otomatik olarak pc'nizin internet bağlantısını kontrol edecek, eğer bağlantı varsa hemen benim sitemdeki online database'e bağlantı kurup bulunamayan kelimeyi çekecektir. Bu işlemlerin sonunda kendi filtreleme algoritmamdan ve online Türk Dil Kurumu Sözlüğü'nden de onay alıp kendi yerel database'ine kaydedecektir. Böylelikle sözlüğümüz kendi kendini geliştirebilen bir sözlük olup piyasadaki diğer sözlüklerden bir adım öne geçecektir. Adı: TitanSoft XPress Sözlük 1.0 Boyut: 2.2mb Link: http://www.darkcoder.biz/XPress.msi Ekran Görüntüsü: | |
|
![]() |
| Etiketler |
| sözlük, titansoft, xpress |
TitanSoft XPress Sözlük 1.0 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sözlük Nedir? Sözlük Hakkında | Miriel | Edebiyat | 1 | 27-11-2008 21:27 |
| Axa Sözlük | BlueNighT | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 10-11-2008 20:49 |
| TDK Sözlük | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 16-12-2007 16:20 |
| Sözlük - Sözlük Nedir - Sözlük Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 0 | 23-11-2007 19:09 |
| Tafra Sözlük 1.5 | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 27-09-2007 17:38 |