| | #1 (mesaj-linki) | |
| Tunatic (Bilinmeyen şarkıları bulmanın yolu) Bir şarkı dinlediniz fakat kime ait olduğunu bir türlü çıkartamadınız. Tunatic mikrofondan dinlettiğiniz herhangi bir şarkıyı veritabanında ve internette arayan ve size şarkı sözleri, satın alma linkleri, albüm kapakları gibi o şarkı ve albümle alakalı linkleri gösteren ilginç bir program. Not: Kendi denemelerim sonucu'nda Türkçe parçalarda başarısız gördüm programı! Yani Database(veritabanı) 'de olmayan şarkıları size söyleyemez... Ama şunuda belirteyim ki 1 tane dahi olsa yabancı parçayı atlamadı , onun sayesinde bir çok aradığım parçayı buldum! Tavsiye ederim... Download için > TunaticSetup.exe Resimli anlatımı... önemli NOT: programı kullanabilmek için Mikrofon ' a sahip olmanız gerekmekte...! ![]() ![]() ![]() * Son Düzenleyen kompetankedi; 28-03-2008 @ 13:23. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tunatic (Bilinmeyen şarkıları bulmanın yolu) Alternatif olarak: tutanic indirmek için tıklayın | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tunatic - Bilinmeyen Şarkıları Bulmak için
teşekkürler bazı blues şarkıları bulamıyor başka buna benzer program varmı acaba
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tunatic - Bilinmeyen Şarkıları Bulmak için bazılarıını bulamıyor | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tunatic - Bilinmeyen Şarkıları Bulmak için Dailymotion - TWILIGHTet ROBERT PATTINSON - a Art et Création video - 46k - lutfen bırı bana yardım edebılırmı ılk sarkı kıme aıt LUTFENNNN | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
güzel paylaşım tşk ederiz emeğe saygı | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Link kırıkkkkkk düzeltin
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| bilinmeyen, bulmak, tunatic, Şarkıları |
| bilinmeyen sarkilar, bilinmeyen sarkilari bulma, sarki bulma, tunatic, yabanci sarki bulma, |
Tunatic - Bilinmeyen Şarkıları Bulmak için Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Product Key Explorer - Yüklediğiniz Programların Key'lerini Bulmak için | C O D | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 7 | 06-09-2009 12:13 |
| Bilgisayarın Bilinmeyen İncelikleri | DrAm3vLH | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 08-02-2008 11:09 |
| Rapidshare Megaupload Fixdown 9iv Gibi Sitelerde Dosya Bulmak | Tigin | Internet/Bilgisayar Dünyası | 7 | 13-12-2007 18:11 |
| Bilinmeyen Tarihi Bilgiler | kompetankedi | Tarih | 0 | 26-08-2007 12:08 |
| Bilinmeyen 26 Hastalık | kompetankedi | Tıp Bilimleri | 0 | 16-06-2007 13:42 |