| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ücretsiz 1.5GB Türkçe Photoshop CS3 Eğitim Seti
Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlayacağınız gibi Türkiye'nin Dev Online Grafiker Okulu'nun 1.5GB lik tamamen ücretsiz Türkçe Photoshop CS3 eğtim seti yayınlanmıştır. İçeriğinin çok kaliteli olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Bir setten örnek.Diğer setler için geç kalmayın,Site Üyelik Gerektirmez! EĞİTİM SETİ:1 Tasarla Çiz Tanıt Format: Quicktime Unrar: 711MB Açıklama: 12 Bölüm + Bonus ![]() RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Dİğer Ücretsiz Setlerden Görünüm ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| 15gb, cs3, eğitim, photoshop, seti, türkçe, Ücretsiz |
Ücretsiz 1.5GB Türkçe Photoshop CS3 Eğitim Seti Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Adobe Photoshop CS4 Türkçe Görsel Eğitim (No Rapid, Tek Link) | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 13 | 1 Hafta Önce 21:26 |
| Aimp 2.51.328 Türkçe ve Tema Editörü (Ücretsiz) | secondert | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 3 Hafta Önce 22:30 |
| Photoshop nasıl türkçe yapılır? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 11-09-2009 21:44 |
| Eğitim seti arıyorum, yardımcı olabilir misiniz? | deu_safa | Soru-Cevap | 2 | 23-07-2009 17:14 |
| Tor & Privoxy & Vidalia (Ücretsiz & Türkçe) | CrasHofCinneT | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 17-06-2008 00:45 |