| | #1 (mesaj-linki) |
| | Registry Mechanic 5.1 Kayıt Defteri'neki ayarlarınızın sorunlarını gidermek için mükemmel bir araç. Program gereksiz kayıtları siliyor ve zarar görmüş olan kısımları onarıyor. Ayrıca geçersiz kayıt değerlerlerini, geçersiz yazı tiplerini, geçersiz kısayolları, Program Ekle/Kaldır'daki geçersiz program isimlerini, geçersiz paylaşılan programları, geçersiz program yerlerini de düzeltebiliyor. Yanlış sildiğiniz dosyalar Kayıt Defteri'nde anahtarlar bırakarak sistemi yavaşlatır. Bu program sayesinde bu birikmeyi ortadan kaldırabilir ve sisteminizin performansını en üst seviyeye çıkarabilirsiniz. ![]() >Trial< Son Düzenleyen ozti; 30-03-2006 @ 23:36. |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Registry Mechanic 5.1
ya bu web sitesinde hiç bir şey yok. 100 bin üyemiz var deniyor. bu kadar insan niye üye olmuş benim gibi anlamadım. Bomboş bir site.........
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Cvp: Registry Mechanic 5.1 Alıntı:
http://www.google.com | ||
|
| | #4 (mesaj-linki) |
hocam ellerıne saglıkta ben bunu ındırdım bazı sorunları cozmek ıcın serail istiyor acaba seriali varmı sizde ben aradım ama bulamadım
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
bu programı 1 yıldır kullanıyorum çok sağlam bi program herkese tavsiye ederim % 100 işe yarıyor.
| |
|
![]() |
Registry Mechanic 5.1 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Fix My Registry (Ücretsiz) | CrasHofCinneT | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 17-06-2008 00:26 |
| System Mechanic 6 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 23-01-2008 21:22 |
| WinASO Registry Optimizer 3.0.9 (Sistem Bakımı) | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 03-10-2007 13:07 |
| Wise Registry Cleaner 2.81 Build 82 (Türkçe] | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 23-06-2007 03:26 |
| Registry Ayarları | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 26-04-2006 12:01 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||