Vergi İadesi v2.5-YTL Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-01-2006   #1 (mesaj-linki)
vezül

Vergi mükellefi olan olan ve vergi iadesi doldurmak isteyen tüm çalışanlara pratik bir çözüm.Yeni Türk Lirasına uyumlu çabuk ,pratik kolay bir yazılım.İncelediğim pek çok benzer programdan çok daha kullanışlı ve pratik.Programın yaratıcısı "MUSTAFA TUNCEL" e çok teşekkürler.Kolay gelsin

ÇALIŞANLAR İÇİN VERGİ İADESİ DOLDURUM PROGRAMI

Yeni link: www.mtuncel.com

Son Düzenleyen ahmed; 03-03-2009 @ 00:50.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 09-01-2006   #2 (mesaj-linki)
munj

caner gözübüyük adlı kullanıcıdan alıntı
gerçekten güzel bir şey yapmışsın eline sağlık. programı masa üstüne indirdim ama çalıştıramadım. açılış görüntüsü geliyor. power yazısını tıklıyorum ama hata mesajı veriyor. makrolar ile ilgili bir hata veriyor başlangıçta. makroları devre dışı bırak yazısını tıklayınca giriş sayfası geliyor. programı tam çözemedim. yardımcı olursan sevinirim.
Öncelikle program içerisindede bulunan şu hatırlatmaları gözden geçirelim.

Program Win.98/ME/2000/XP hepsinde ve Office programının tüm sürümlerinde de sorunsuz çalışır.
Programı çalıştırmadan önce alttaki açıklamaları lutfen kontrol ediniz.

>> Programin içerisindeki macro komutlarina bagli olarak çalismamasi için iki neden olabilir:
1- Office programini son zamanlarda tekrar yüklediyseniz yada macro komutlari iceren Excel çalismalarini simdiye kadar çalistirmadiysaniz ;
Bos bir Excel sayfasi açip Araçlar/Macro/Güvenlik seviyesini kontrol etmenizi öneririm.
Buradaki seviye yüksek konumdaysa orta düzeye almalisiniz. Bu islemi gerceklestirdikten sonra acmis oldugunuz bos Excel programini kapayip, daha sonra programi tekrar çalistirin.
2- Içerisinde macro komutlari içeren Excel çalismalarini kullanmadiysaniz, Excel in açilirken macro komutlari algiladiginda standart sorusu olan
macrolari etkinlestirme uyarisina Enable (Etkinlestir) seçenegini isaretleminiz gerekir.
Aksi taktirde macrolar çalismayacagindan dogal olarak program da açilmayacaktir.

>> Programı download ederken sizlerin fazla zamanını almaması için winzip/winRaR programıyla sıkıştırıldı.
Bu programla sıkıştırılan dosyaları çalıştırmadan önce :
1- Zipli/rarlı dosyayı winzip/winrar programıyla klasör haline dönüştürmek gerekir,
2- Şayet zipli/rarlı haliyle çalıştırdıysanız farklı kaydet seçeneğiyle (Belgelerim/masaüstü vb gibi) kaydetmelisiniz.

Programi zip'li/rar'lı haliyle acip fis bilgilerini yazarak kaydettiyseniz:
Windows bu şekilde açılan veya kaydedilen dosyaları Hard diskinizdeki :
C nin içerisindeki Windows dizininin Temp klasörünün içerisine kaydeder. ( C:\WINDOWS\Temp )
Bu TEMP klasörünün içerisinde yazılmış bilgilerinizle programı bulabilirsiniz.
Yada Başlat/Bul bölümünden programın adını yazarak da aratıp buldurabilirsiniz.
Bulduğunuz programı açtıktan sonra mutlaka farklı kaydet ile belirleyeceğiniz bir yere kaydetmelisiniz.

İlk açılışta yardım penceresiyle birlikte program otomatik açılıyor zaten.

Kolay gelsin..Hayırlı Güzel Bayramlar Dileği İle,
Saygılar

Son Düzenleyen Morrigan; 03-02-2006 @ 19:02.
Eski 09-01-2006   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Vergi İadesi v2.5-YTL

Arkadaşlar,
Kendi düzenlediğim programı burada tesadüfen görünce hem şaşırdım hem de memnun oldum.
LacRiMoSa, programın çalışmasını resimlerle de gayet detaylı anlatmış, teşekkür ederim.
Mesaja cevaplar arasında Emekliler için olan programın arandığını gördüm.
Sadece Vergi iadesiyle ilgili değil, sizlere faydalı olacağına inandığım diğer çalışmalarımdan örnekleri kendi Web sayfam olan www.mtuncel.com adresinden temin edebilirsiniz.

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Mustafa Tuncel
Eski 15-01-2006   #4 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
Cvp: Vergi İadesi v2.5-YTL

dayanamadım bi tanede ben koyayım iade programı link direk sitemizden rapidle boğuşmama adına

indir

Son Düzenleyen kompetankedi; 20-12-2006 @ 18:10.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
v25ytl, vergi, İadesi
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Vergi İadesi v2.5-YTL Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
George Washington Vergi Dairesi: İstanbul Tigin Osmanlı İmparatorluğu 2 10-06-2008 14:23
Vergi Denetmeni KisukE UraharA Meslekler 0 10-02-2008 19:46
Vergi - Vergi Nedir - Vergi Hakkında MaRCeLLCaT X-Sözlük 0 26-12-2007 15:15
Vergi Hukuku KENCISii Hukuk 0 21-11-2007 11:02
Hz. Osman Dönemi - Hz. Osman ve Vergi P.u.S.u Müslümanlık/İslamiyet 0 07-06-2007 01:09