| | #1 (mesaj-linki) | |
| Klipleri Mp3 Yapmak İçin1. klipleri mp3 yapmak için klip dosyasını programın üstüne sürükleyin yada file menusunden open file. sonra play liste beliren klipe sağ tıklayın ve Divide This Clip e basın. kayıt dizinin girin ve klip artık mp3 oldu. (encode yapmaz klibi ayırması saniyeler sürer) 2. birleştirmek. birden fazla görüntü dosyasını atın ve ilk clibe tıklayıp join clips in play list yazan yere gelin. tüm videolar birleşir.. 3. bölmek içinn. dosyayı atın bölmek istediğiniz bölüm başına gelin step 1 yazan yere basın bölümün sonuna gelin ve step 2 ye basın ...daha sonra step 3 (bu işlemleri filmin almak istediğinz heryerinde defalarca tekrarlayabilirsiniz.) son olarak step 4 ve sizin istediğiniz bölümler ayrılır. 4. görüntüye ses eklemek. mesala matrix klibine başka bir müzik ekleyeceksiniz. clibi açın divide this clip deyin ve sadece mpv kısmını seçin (video) video istediğiniz yere kayıt edilir. daha sonra istediniz müziğe gelin ve tools kısmında mplex e basıp video ve ses dosyasını gösterin birleştirir. başlangıcı ve bitişi kendi senkronize eder. 5. Bozuk bir vcd varsa. bunun sağlam kısımlarını listeye ekleyin ve kopyala deyin 6 .tools kısmında bir de encoderi mevcut. avi den mpg - mpg den avi yapabilir. Boyutuna aldanmayın, çoğu profesyonel programlar bunun kadar zorlu işlevleri bu kadar basit yapamıyor. çok akıllıca tasarlanmış DownLoad >Demo< ![]() Son Düzenleyen ozti; 01-04-2006 @ 14:54. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Klipleri Mp3 Yapmak İçin
| |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
tşk ederim paylaşım için
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
verdiğin progrram dandik kardeş program anlattıgın gibi değil hem kayıtlı kullanıcıları çeviriyor programa çevir diyorum kapanıyor (-) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Ellerine sağlık, çok teşekkürler. İyi dileklerimle. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
saoL paylaştıqın için çhok thank you ederizzz
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
ben programı indirdim açtım masaüstünde 3 ayrı program var jiaMPC , JiaVideo ,VCDCut Pro diye sanırım jiampc olanı vdeoları mp3 yapıyor, bende open file dan videoyu açtım sağ tıkladım ama Divide This Clip diye bi seçenek yoktu ne yapıcam daha açık anlatmanız mümkünmü ? teşekkürler...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| İçin, klipleri, mp3, yapmak |
| video mp3 yapma, videodan mp3 yapma, videolari mp3 yapma, videoyu mp3 yapma, videoyu mp3 yapma programi, |
Klipleri Mp3 Yapmak İçin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dalgalı saç nasıl düzeltilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 24 | 1 Hafta Önce 12:11 |
| Karikatür Yapmak İsteyenler Buyrun | kompetankedi | Flash Oyunlar | 29 | 03-09-2009 14:53 |
| Yatırım Yapmak Hakkında Talep ve Öneriler | sahbam | Ekonomi | 0 | 04-11-2008 09:19 |
| Pardus Kurulu PC'de açılışı XP yapmak | tugrulgulersoy | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 22-08-2007 18:26 |
| Video Klipleri İzlerken Sorun Yaşayanlar... | Blue Blood | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 0 | 26-08-2005 15:22 |